Zo doen ze dat !

regisseren en theater maken in het amateurtheater

Prijs € 17,50

Uitverkocht

Paperback | Februari 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Regisseren en theater maken in het amateurtheater In het boek Zo doen ze dat! worden ruim vijfentwintig Nederlandse en Vlaamse theatermakers uit het amateurtheater gevolgd bij het maken van een voorstelling of het geven van een masterclass of workshop. Hun specifieke werkwijze wordt aan de hand van rake, humoristische observaties en diepte-interviews beschreven. Naast beschrijvingen van de praktijk komen nieuwe ontwikkelingen in het amateurtheater aan bod, zoals de opkomst van het wijktheater en theater op locatie. Alle specialisaties worden ingeleid door een theoretische beschouwing. Zo doen ze dat! geeft een prachtig overzicht van de ontwikkeling van het amateurtheater in het begin van de eenentwintigste eeuw en is een onmisbaar werkboek voor iedereen die van nieuwe ontwikkelingen op de hoogte wil blijven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Uitgeverij Int. Theatre & Film Books
ISBN
9789064037207
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
220

Beschrijving

Regisseren en theater maken in het amateurtheater
In het boek Zo doen ze dat! worden ruim vijfentwintig Nederlandse en Vlaamse theatermakers uit het amateurtheater gevolgd bij het maken van een voorstelling of het geven van een masterclass of workshop. Hun specifieke werkwijze wordt aan de hand van rake, humoristische observaties en diepte-interviews beschreven.
Naast beschrijvingen van de praktijk komen nieuwe ontwikkelingen in het amateurtheater aan bod, zoals de opkomst van het wijktheater en theater op locatie. Alle specialisaties worden ingeleid door een theoretische beschouwing.

Zo doen ze dat! geeft een prachtig overzicht van de ontwikkeling van het amateurtheater in het begin van de eenentwintigste eeuw en is een onmisbaar werkboek voor iedereen die van nieuwe ontwikkelingen op de hoogte wil blijven.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Uitgeverij Int. Theatre & Film Books
ISBN
9789064037207
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
220

Bijzonder

  • Bach

    John Eliot Gardiner

    Prijs € 49,90