Produkt presentatietekenen

Prijs € 24,50

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Koos Eissen, E. van Kuijk, P. de Wolf

Paperback | Januari 1997 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het maken van een ‘presentatietekening’ vraagt geen geheimzinnige technieken; men behoeft zelfs geen kunstenaar te zijn om van een ontwerp een produktpresentatietekening te kunnen maken. Wie de (eenvoudige) regels toepast en de juiste tekenmaterialen efficiënt heeft leren gebruiken kan, na wat oefening, een presentatietekening maken. Over deze regels en het gebruik van materialen gaat dit boek; stap voor stap wordt hierin uitgelegd hoe men een produktpresentatietekening vervaardigt. Koos Eissen is sinds 1975 verbonden aan de Technische Universiteit Delft. Als medewerker/docent handtekenen aan de Faculteit der Bouwkunde verzorgt hij mede het handtekenonderwijs aan de Faculteit van het Industrieel Ontwerpen. Hij ontwikkelde voor laatstgenoemde afdeling het vak Presentatietekenen bij Ontwerpen. Tevens is hij als gastdocent werkzaam aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten te ‘s-Gravenhage. Erik van Kuijk en Peter de Wolf waren student–assistenten handtekenen. Zij vervaardigden het merendeel van de voor dit boek bestemde illustraties.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Koos Eissen, E. van Kuijk, P. de Wolf
Uitgever
IOS Press BV
ISBN
9789062751594
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 1997
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Beschrijving

Het maken van een ‘presentatietekening’ vraagt geen geheimzinnige technieken; men behoeft zelfs geen kunstenaar te zijn om van een ontwerp een produktpresentatietekening te kunnen maken.
Wie de (eenvoudige) regels toepast en de juiste tekenmaterialen efficiënt heeft leren gebruiken kan, na wat oefening, een presentatietekening maken. Over deze regels en het gebruik van materialen gaat dit boek; stap voor stap wordt hierin uitgelegd hoe men een produktpresentatietekening vervaardigt.
Koos Eissen is sinds 1975 verbonden aan de Technische Universiteit Delft. Als medewerker/docent handtekenen aan de Faculteit der Bouwkunde verzorgt hij mede het handtekenonderwijs aan de Faculteit van het Industrieel Ontwerpen. Hij ontwikkelde voor laatstgenoemde afdeling het vak Presentatietekenen bij Ontwerpen. Tevens is hij als gastdocent werkzaam aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten te ‘s-Gravenhage.
Erik van Kuijk en Peter de Wolf waren student–assistenten handtekenen. Zij vervaardigden het merendeel van de voor dit boek bestemde illustraties.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Koos Eissen, E. van Kuijk, P. de Wolf
Uitgever
IOS Press BV
ISBN
9789062751594
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 1997
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Bijzonder

  • Bach

    John Eliot Gardiner

    Prijs € 49,90