Efficient e-mailen

van last naar lust, onder het motto: wie is hier nu eigenlijk de baas?

Prijs € 15,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Denise Hulst

Paperback | Juli 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Denise Hulst geeft trainingen op het gebied van werkplekorganisatie, e-mailmanagement, tijd- en energiemanagement (www.hulstadvies.nl). Zij is aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers, de NBPO. Van dezelfde auteur verschenen ook Veel te doen, weinig tijd?, Tijdig van kantoor en Weg met die rommel. Wie kent niet de angst voor de inbox na een welverdiende vakantie? Of het meningsverschil dat via de mail moet worden ‘opgelost’? Of de vele cc’s die je ontvangt en onnodig blijken te zijn? Hoe word je je overvolle mailbox weer de baas? Efficiënt e-mailen biedt nuttige handvatten om het werken met e-mail weer beheersbaar te maken. Met: - de ultieme e-mailtest: wat voor e-mailer ben jij? - de top tien e-mailtijdvreters - hoe je in vijf stappen een lege inbox krijgt - hoe je je e-mailprogramma voor je kunt laten werken - e-mailetiquette en –protocollen - tips om ook je papieren informatiestroom te ordenen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Denise Hulst
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789027447791
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
155

Beschrijving

Denise Hulst geeft trainingen op het gebied van werkplekorganisatie, e-mailmanagement, tijd- en energiemanagement (www.hulstadvies.nl). Zij is aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers, de NBPO. Van dezelfde auteur verschenen ook Veel te doen, weinig tijd?, Tijdig van kantoor en Weg met die rommel.
Wie kent niet de angst voor de inbox na een welverdiende vakantie? Of het meningsverschil dat via de mail moet worden ‘opgelost’? Of de vele cc’s die je ontvangt en onnodig blijken te zijn? Hoe word je je overvolle mailbox weer de baas? Efficiënt e-mailen biedt nuttige handvatten om het werken met e-mail weer beheersbaar te maken.
Met:
- de ultieme e-mailtest: wat voor e-mailer ben jij?
- de top tien e-mailtijdvreters
- hoe je in vijf stappen een lege inbox krijgt
- hoe je je e-mailprogramma voor je kunt laten werken
- e-mailetiquette en –protocollen
- tips om ook je papieren informatiestroom te ordenen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Denise Hulst
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789027447791
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
155

Bijzonder

  • Bach

    John Eliot Gardiner

    Prijs € 49,90