QUIET LIVING

unique country interiors

Prijs € 39,95

Uitverkocht

Piet Swimberghe

Hardback | November 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Zin om even onder te duiken in warme huizen vol kleuren en een doordringende sfeer? Denk even niet aan de laptop of de gsm en geniet van dit boek vol interieurs met een landelijke toets. We reizen door Europa, langs steden en dorpen, om overal schitterende woningen met een meditatieve rustigheid te ontdekken. Dit boek wordt dé inspiratiebron voor je volgende woning! Auteur Piet Swimberghe en fotograaf Jan Verlinde, beiden van Knack Weekend, reizen de wereld rond op zoek naar de meest persoonlijke interieurs met een artistieke sfeer. Ze publiceerden talrijke interieurboeken in binnen- en buitenland en hun interieur- en architectuurreportages verschijnen in tal van Europese interieurmagazines.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Piet Swimberghe
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789020992021
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Meerdere talen
Aantal Pagina's
300

Beschrijving

Zin om even onder te duiken in warme huizen vol kleuren en een doordringende sfeer? Denk even niet aan de laptop of de gsm en geniet van dit boek vol interieurs met een landelijke toets. We reizen door Europa, langs steden en dorpen, om overal schitterende woningen met een meditatieve rustigheid te ontdekken. Dit boek wordt dé inspiratiebron voor je volgende woning!

Auteur Piet Swimberghe en fotograaf Jan Verlinde, beiden van Knack Weekend, reizen de wereld rond op zoek naar de meest persoonlijke interieurs met een artistieke sfeer. Ze publiceerden talrijke interieurboeken in binnen- en buitenland en hun interieur- en architectuurreportages verschijnen in tal van Europese interieurmagazines.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Piet Swimberghe
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789020992021
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Meerdere talen
Aantal Pagina's
300

Bijzonder

  • Bach

    John Eliot Gardiner

    Prijs € 49,90