Daan

Prijs € 39,90

Zal niet verschijnen

D. Stuyven

Hardback | |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ludion biedt u met dit boek een chaotisch intrigerende blik door Daans ogen. Leer Belgiës meest enigmatische popster op een andere manier kennen. Ook al kennen we Daan Stuyven vooral als muzikant, zelf beweert hij dat muziek gewoon een handig medium is om zijn creativiteit mee vorm te geven. Daan componeert in beelden en tekent in noten. Dit boek toont voor het eerst zijn andere, visuele kant. Bovendien is het verband tussen dat visuele aspect en de overbekende muzikant niet zo verborgen. Het uit zich manifest. Eerst als obsessioneel tekenend kind, daarna academie-student, dan grafisch vormgever, nu vaak videoregisseur en hoesontwerper: alles wat zijn ogen zien en zijn handen tekenen zijn een rechtstreekse voedingsbodem voor songs en songteksten. En andersom. Dit boek toont op een vrolijk vrije manier alle facetten. Kladbladen met verloren titels. Reisfoto's. Verzamelwoedes. Parodieën op reclameopdrachten. Droomscenario's. Verloren covers. Gescheurde kostuums en zelfs versleten fietszadels en mails van stalkers: de man, de muzikant, de allround artiest heeft stukken van zijn leven, professionele opdrachten, obsessies, neuroses en vestimentaire gewoonten bloot- en vormgegeven. Met humor, zelfrelativering en ongekende klasse. In primeur mogen we komen kijken, naar deze première van – letterlijk – zijn eigen hersenscans. Wij bieden u een chaotisch intrigerende blik door 's mans ogen. Leer Belgiës meest enigmatische popster op een andere manier kennen. Ook met het mooie extraatje dat eraan vasthangt: een vinyl vol onuitgebrachte en zeldzame songs gratis erbovenop. Als u nog geen fan was van icon Daan Stuyven, dan wordt u het nu zeker en vast.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
D. Stuyven
Uitgever
Ludion
ISBN
9789055448296
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Categorie
Algemeen
Taal
Meerdere talen
Aantal Pagina's
96

Beschrijving

Ludion biedt u met dit boek een chaotisch intrigerende blik door Daans ogen. Leer Belgiës meest enigmatische popster op een andere manier kennen. Ook al kennen we Daan Stuyven vooral als muzikant, zelf beweert hij dat muziek gewoon een handig medium is om zijn creativiteit mee vorm te geven. Daan componeert
in beelden en tekent in noten. Dit boek toont voor het eerst zijn andere, visuele kant. Bovendien is het verband tussen dat visuele aspect en de overbekende muzikant niet zo verborgen. Het uit zich manifest. Eerst als obsessioneel tekenend kind, daarna academie-student, dan grafisch vormgever, nu vaak videoregisseur en hoesontwerper: alles wat zijn ogen zien en zijn handen tekenen zijn een rechtstreekse voedingsbodem voor songs en songteksten. En andersom. Dit boek toont op een vrolijk vrije manier alle facetten. Kladbladen met verloren titels. Reisfoto's. Verzamelwoedes. Parodieën op reclameopdrachten. Droomscenario's. Verloren covers. Gescheurde kostuums en zelfs versleten fietszadels en mails van stalkers: de man, de muzikant, de allround artiest heeft stukken van zijn leven, professionele opdrachten, obsessies, neuroses en vestimentaire gewoonten bloot- en vormgegeven. Met humor, zelfrelativering en ongekende klasse. In primeur mogen we komen kijken, naar deze première van – letterlijk – zijn eigen hersenscans. Wij bieden u een chaotisch intrigerende blik door 's mans ogen. Leer Belgiës meest enigmatische popster op een andere manier kennen. Ook met het mooie extraatje dat eraan vasthangt: een vinyl vol onuitgebrachte en zeldzame songs gratis erbovenop. Als u nog geen fan was van icon Daan Stuyven, dan wordt u het nu zeker en vast.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
D. Stuyven
Uitgever
Ludion
ISBN
9789055448296
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Categorie
Algemeen
Taal
Meerdere talen
Aantal Pagina's
96

Bijzonder

  • Bach

    John Eliot Gardiner

    Prijs € 49,90