Zin in werk

Prijs € 24,95

Uitverkocht

Peter Henk Steenhuis

Hardback | Juni 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Aanwezig zijn in het moment. We willen het allemaal. Volgen er dure cursussen voor. Maar hoe vaak slagen we erin op te gaan in het nu en de tijd te vergeten? Veel vaker dan we denken, zo laten Marcel Prins en Peter Henk Steenhuis zien in Zin in werk. Dit boek is een eregalerij van mensen die stuk voor stuk in opperste concentratie aan het werk zijn - en daarbij worden opgetild, als een zeilboot in plané. Zin in werk is een kijk- en leesboek ineen. Je kijkt, leest, kijkt daarna anders en leest dan weer anders. Prins en Steenhuis zijn één en al aandacht, zoomen in op een betekenisvol detail en beschrijven de vreugde van een geslaagde handeling. Of we nu heien of chocolade maken, opereren of ramen wassen, een ring smeden of een piano stemmen, teksten vertalen of fietsen repareren: zin in werk geeft ons leven zin.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Peter Henk Steenhuis
Uitgever
Lemniscaat B.V., Uitgeverij
ISBN
9789047705536
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Aanwezig zijn in het moment. We willen het allemaal. Volgen er dure cursussen voor. Maar hoe vaak slagen we erin op te gaan in het nu en de tijd te vergeten? Veel vaker dan we denken, zo laten Marcel Prins en Peter Henk Steenhuis zien in Zin in werk. Dit boek is een eregalerij van mensen die stuk voor stuk in opperste concentratie aan het werk zijn - en daarbij worden opgetild, als een zeilboot in plané.

Zin in werk is een kijk- en leesboek ineen. Je kijkt, leest, kijkt daarna anders en leest dan weer anders. Prins en Steenhuis zijn één en al aandacht, zoomen in op een betekenisvol detail en beschrijven de vreugde van een geslaagde handeling.

Of we nu heien of chocolade maken, opereren of ramen wassen, een ring smeden of een piano stemmen, teksten vertalen of fietsen repareren: zin in werk geeft ons leven zin.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Peter Henk Steenhuis
Uitgever
Lemniscaat B.V., Uitgeverij
ISBN
9789047705536
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Bijzonder

  • Bach

    John Eliot Gardiner

    Prijs € 49,90