Zentangle - creatieve patronen tekenen

Prijs € 13,95

Uitverkocht

Sandy Steen Bartholomew

Paperback | Mei 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ontdek de rustgevende kracht van patronen tekenen en verhoog je concentratie en creativiteit Kun je niet echt tekenen, maar maak je regelmatig krabbels en kleine tekeningetjes in de marges van notities? Of heb je last van stress en ben je op zoek naar een leuke manier om je gedachten even stil te zetten? Of ben je gewoon graag creatief bezig met potlood en stift? Dan is Zentangle echt iets voor jou! Zentangle is een vorm van meditatie door het tekenen van patronen. Een Zentangle is een complex ogende tekening die heel nauwkeurig, lijn voor lijn wordt opgebouwd. Losse tangles of patronen worden vrij met elkaar gecombineerd waardoor een Zentangle alle kanten op kan gaan. Volg gewoon je gevoel! Er is geen goed of fout! Doordat je met je gedachten alleen gericht bent op je tekening, komt je lichaam tot rust. Zorgen en stress verdwijnen naar de achtergrond en maken plaats voor nieuwe inzichten die opborrelen door het zelfvertrouwen dat tanglen je geeft. Veel tekenplezier!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sandy Steen Bartholomew
Uitgever
Deltas
ISBN
9789044736809
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
48

Beschrijving

Ontdek de rustgevende kracht van patronen tekenen en verhoog je concentratie en creativiteit

Kun je niet echt tekenen, maar maak je regelmatig krabbels en kleine tekeningetjes in de marges van notities? Of heb je last van stress en ben je op zoek naar een leuke manier om je gedachten even stil te zetten? Of ben je gewoon graag creatief bezig met potlood en stift? Dan is Zentangle echt iets voor jou!

Zentangle is een vorm van meditatie door het tekenen van patronen. Een Zentangle is een complex ogende tekening die heel nauwkeurig, lijn voor lijn wordt opgebouwd. Losse tangles of patronen worden vrij met elkaar gecombineerd waardoor een Zentangle alle kanten op kan gaan. Volg gewoon je gevoel! Er is geen goed of fout! Doordat je met je gedachten alleen gericht bent op je tekening, komt je lichaam tot rust. Zorgen en stress verdwijnen naar de achtergrond en maken plaats voor nieuwe inzichten die opborrelen door het zelfvertrouwen dat tanglen je geeft. Veel tekenplezier!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sandy Steen Bartholomew
Uitgever
Deltas
ISBN
9789044736809
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
48

Bijzonder

  • Bach

    John Eliot Gardiner

    Prijs € 49,90