Without and within

essays on territory and the interior

Prijs € 37,50

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

M. Pimlott

Paperback | Juli 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In de publicatie Without and Within: Essays on Territory and the Interior onderzoekt Mark Pimlott de ontwikkeling van het openbare interieur als een categorie van ruimten die in de uitwisseling van architectonische modellen tussen Europa en Noord-Amerika gedurende de twintigste eeuw een specifieke en belangrijke rol speelt. Without and Within is het resultaat van een driejarig onderzoek van Mark Pimlott die als praktijkhoogleraar verbonden is aan de TU Delft. De publicatie is fraai vormgegeven, rijk geïllustreerd en valt te omschrijven als een mengvorm van een theorie/tekstboek en een beeld/praktijkboek. Mark Pimlott (1958) is beeldend kunstenaar en architect. Hij studeerde architectuur aan de McGill University in Montréal en aan de AA in Londen, en visuele beeldende kunst aan de Goldsmiths College in Londen. Deze publicatie is mede mogelijk gemaakt door de TU Delft en het Stimuleringsfonds voor Architectuur.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
M. Pimlott
Uitgever
Jap Sam Books
ISBN
9789059730342
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320

Beschrijving

In de publicatie Without and Within: Essays on Territory and the Interior onderzoekt Mark Pimlott de ontwikkeling van het openbare interieur als een categorie van ruimten die in de uitwisseling van architectonische modellen tussen Europa en Noord-Amerika gedurende de twintigste eeuw een specifieke en belangrijke rol speelt.
Without and Within is het resultaat van een driejarig onderzoek van Mark Pimlott die als praktijkhoogleraar verbonden is aan de TU Delft. De publicatie is fraai vormgegeven, rijk geïllustreerd en valt te omschrijven als een mengvorm van een theorie/tekstboek en een beeld/praktijkboek.

Mark Pimlott (1958) is beeldend kunstenaar en architect. Hij studeerde architectuur aan de McGill University in Montréal en aan de AA in Londen, en visuele beeldende kunst aan de Goldsmiths College in Londen.
Deze publicatie is mede mogelijk gemaakt door de TU Delft en het Stimuleringsfonds voor Architectuur.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
M. Pimlott
Uitgever
Jap Sam Books
ISBN
9789059730342
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320