VrolijkAgenda 2013 gr. fmt

vier het leven

Prijs € 12,90

Uitverkocht

Loose-leaf | Juli 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De VrolijkAgenda 2013 is een mooie lifestyle-agenda voor vrouwen, met een combinatie van inspirerende teksten, mooie foto's en illustraties en veel schrijfruimte. Het is een mix van geloven en genieten - trendy vormgegeven door Studio Vrolijk - heeft een ringband en is beschikbaar in twee formaten.Het grote formaat heeft een handig elastiek, de kleine uitgave een lineaaltje. Er is ook een handige weekplanner voor het hele gezin, met voldoende ruimte voor alle gezinsleden.14 x 20 cmStudio Vrolijk tekent voor het creatieve concept van agenda, familieplanner en beautycahier. De teksten zijnvan de hand van Anne Westerduin van SestraVrouw.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Boekencentrum
ISBN
9789023920724
Bindwijze
Loose-leaf
Publicatiedatum
Juli 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
132

Beschrijving

De VrolijkAgenda 2013 is een mooie lifestyle-agenda voor vrouwen, met een combinatie van inspirerende teksten, mooie foto's en illustraties en veel schrijfruimte. Het is een mix van geloven en genieten - trendy vormgegeven door Studio Vrolijk - heeft een ringband en is beschikbaar in twee formaten.
Het grote formaat heeft een handig elastiek, de kleine uitgave een lineaaltje. Er is ook een handige weekplanner voor het hele gezin, met voldoende ruimte voor alle gezinsleden.

14 x 20 cm

Studio Vrolijk tekent voor het creatieve concept van agenda, familieplanner en beautycahier. De teksten zijn
van de hand van Anne Westerduin van SestraVrouw.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Boekencentrum
ISBN
9789023920724
Bindwijze
Loose-leaf
Publicatiedatum
Juli 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
132