Tour de 1000 Virages savoir vivre

savoir vivre

Prijs € 75,00

Uitverkocht

Hardback | Juli 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In een tijd waarin de auto voor velen slechts een dagelijkse kwelling is in de file of anderszins, en waar autosport niet langer geassocieerd lijkt te worden met het goede van het leven, kameraadschap, plezier, ontspanning en gevoel voor techniek, zijn er een aantal mensen die, teruggrijpend op de autosport uit de begintijd van het autotijdperk, trachten enkele dagen per jaar de autodrukte op de snelwegen te ontvluchten. Dit full color 'Tour de 1000 VIRAGES' met meer dan 300 pagina’s is in een gelimiteerde oplage van 1000 stuks verschenen en volgt de route van de Tour de Mille Virages. Vanuit Spa (België) rijdend naar Luxemburg, Duitsland en Noord Frankrijk. Er wordt aandacht besteed aan de diverse top locaties die aangedaan worden, niet alleen aan de haute cuisine gerechten en recepten maar u krijgt ook informatie over onder andere: Champagne, kaviaar, Bordeaux wijnen, oude chronografen, de Elzasser wijnroute, kaas, whisky, sigaren, koffie, thee, horloges en autosport, en enkele lokale circuits, maar natuurlijk ook specifieke informatie over het onderhoud van uw automobiel: leder onderhoud en restauratie, de keuze van banden, het onderhoud van de carrosserie, de keuze van een goede wax en shampoo, de keuze van olie, tips hoe u het circuit op kunt gaan met uw eigen auto en over zeer, exclusieve handgemaakte raceschoenen. Het boek bevat tevens bijzondere aquarellen van de onlangs overleden Engelse top automotive-schilder Bob Freeman en tekeningen van Raconi.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Mension BV
ISBN
9789077322192
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
299

Beschrijving

In een tijd waarin de auto voor velen slechts een dagelijkse kwelling is in de file of anderszins, en waar autosport niet langer geassocieerd lijkt te worden met het goede van het leven, kameraadschap, plezier, ontspanning en gevoel voor techniek, zijn er een aantal mensen die, teruggrijpend op de autosport uit de begintijd van het autotijdperk, trachten enkele dagen per jaar de autodrukte op de snelwegen te ontvluchten.

Dit full color 'Tour de 1000 VIRAGES' met meer dan 300 pagina’s is in een gelimiteerde oplage van 1000 stuks verschenen en volgt de route van de Tour de Mille Virages. Vanuit Spa (België) rijdend naar Luxemburg, Duitsland en Noord Frankrijk. Er wordt aandacht besteed aan de diverse top locaties die aangedaan worden, niet alleen aan de haute cuisine gerechten en recepten maar u krijgt ook informatie over onder andere: Champagne, kaviaar, Bordeaux wijnen, oude chronografen, de Elzasser wijnroute, kaas, whisky, sigaren, koffie, thee, horloges en autosport, en enkele lokale circuits, maar natuurlijk ook specifieke informatie over het onderhoud van uw automobiel: leder onderhoud en restauratie, de keuze van banden, het onderhoud van de carrosserie, de keuze van een goede wax en shampoo, de keuze van olie, tips hoe u het circuit op kunt gaan met uw eigen auto en over zeer, exclusieve handgemaakte raceschoenen.

Het boek bevat tevens bijzondere aquarellen van de onlangs overleden Engelse top automotive-schilder Bob Freeman en tekeningen van Raconi.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Mension BV
ISBN
9789077322192
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
299

Bijzonder

  • Bach

    John Eliot Gardiner

    Prijs € 49,90