Tilt

Prijs € 24,90

Uitverkocht

Hardback | September 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De wereld is op TILT geslagen. Systemen waarop we bijna blindelings vertrouwden, blijken feilbaar en gevoelig voor misbruik. Zekerheden zijn geen zekerheden meer. De scheidslijn tussen beheersing en wanorde is vaak flinterdun. Snel handelen houdt de bal in het spel, maar bij een foute manoeuvre verlies je de controle. Het mechanisme valt onherroepelijk stil. Forceren helpt niet. In flippertermen: de machine slaat op tilt. TILT is de boekuitgave bij BREDAPHOTO, het internationale fotofestival dat van 16 september tot en met 24 oktober 2010 plaatsvindt in de binnenstad van Breda. Het thema van het komende festival is de kritieke balans tussen controle en wanorde: TILT. Met werk van onder meer Carl De Keyzer, Denis Darzacq, Rena Effendi, Peter Bialobrzeski, Charlotte Lybeer, Robert Polidori, Olaf Otto Becker, Charlotte Lybeer en vele anderen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
De Geus
ISBN
9789044516890
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De wereld is op TILT geslagen. Systemen waarop we bijna blindelings vertrouwden, blijken feilbaar en gevoelig voor misbruik. Zekerheden zijn geen zekerheden meer. De scheidslijn tussen beheersing en wanorde is vaak flinterdun. Snel handelen houdt de bal in het spel, maar bij een foute manoeuvre verlies je de controle. Het mechanisme valt onherroepelijk stil. Forceren helpt niet. In flippertermen: de machine slaat op tilt.
TILT is de boekuitgave bij BREDAPHOTO, het internationale fotofestival dat van 16 september tot en met 24 oktober 2010 plaatsvindt in de binnenstad van Breda. Het thema van het komende festival is de kritieke balans tussen controle en wanorde: TILT.
Met werk van onder meer Carl De Keyzer, Denis Darzacq, Rena Effendi, Peter Bialobrzeski, Charlotte Lybeer, Robert Polidori, Olaf Otto Becker, Charlotte Lybeer en vele anderen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
De Geus
ISBN
9789044516890
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Bijzonder

  • Bach

    John Eliot Gardiner

    Prijs € 49,90