This is the Flow

the Museum as Space for Ideas

Prijs € 19,90

Uitverkocht

G. Beumer,

Paperback | Juli 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Van het verschil tussen nachtclubs en musea, tot de (on)mogelijke ambities van kunst en de vervagende grenzen tussen hoge en lage cultuur. Van de toenemende kunstmatigheid in realistische schilderkunst tot het geconstrueerde gevoel van luxe en orde op vliegvelden. Van de verleidingskracht van mode, tot de wijze hoe haar visuele conventies in andere disciplines doordringen. Van de relatie tussen het sublieme en technologie, tot de implicaties van de pretmaatschappij. Rutger Wolfson, auteur van het geruchtmakende Kunst in Crisis (Prometheus 2003), zet opnieuw aan tot een fundamentele discussie over het huidige kunstklimaat.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
G. Beumer,
Uitgever
Valiz
ISBN
9789078088240
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2008
Categorie
Overig
Taal
Engelstalig
Aantal Pagina's
258

Beschrijving

Van het verschil tussen nachtclubs en musea, tot de (on)mogelijke ambities van kunst en de vervagende grenzen tussen hoge en lage cultuur. Van de toenemende kunstmatigheid in realistische schilderkunst tot het geconstrueerde gevoel van luxe en orde op vliegvelden. Van de verleidingskracht van mode, tot de wijze hoe haar visuele conventies in andere disciplines doordringen. Van de relatie tussen het sublieme en technologie, tot de implicaties van de pretmaatschappij.
Rutger Wolfson, auteur van het geruchtmakende Kunst in Crisis (Prometheus 2003), zet opnieuw aan tot een fundamentele discussie over het huidige kunstklimaat.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
G. Beumer,
Uitgever
Valiz
ISBN
9789078088240
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2008
Categorie
Overig
Taal
Engelstalig
Aantal Pagina's
258

Bijzonder

  • Bach

    John Eliot Gardiner

    Prijs € 49,90