The ace list volume 1

Prijs € 20,00

Uitverkocht

Hardback | Juli 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De in Amsterdam gevestigde Ace Juweliers Groep heeft een volledig nieuw concept gepresenteerd voor het informeren van klanten. Het bestaat uit een bijzonder boek, The Ace List, en een speciale daaraan gekoppelde website, www.TheAceList.com. Het koffietafelboek geeft een zeer breed beeld van de wereld van horloges, sieraden en luxueus leven; de website geeft bezoekers onder meer de mogelijkheid hun eigen lijstjes met favorieten te creëren. The Ace List (Volume 1) is een boek met harde kaft en 100 groot formaat pagina's. De belangrijkste horloges en sieraden worden in Top Vijf-lijsten gepresenteerd, maar door de toevoeging van tal van andere lijstjes is het een gevarieerde uitgave. Zo ontdekt de lezer de Top Vijf vintage horloges, Hollywood merken, mijlpalen in de horlogegeschiedenis, plaatsen om naar te verlangen, huwelijksaanzoeken, trouwlocaties, vliegtuigen en nog veel meer! De combinatie van speelse productinformatie en lifestyle-onderwerpen maakt The Ace List tot een zeer inspirerende uitgave.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Ace Luxury Group (Dik Juwelier BV)
ISBN
9789081922807
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Engelstalig
Aantal Pagina's
100

Beschrijving

De in Amsterdam gevestigde Ace Juweliers Groep heeft een volledig nieuw concept gepresenteerd voor het informeren van klanten. Het bestaat uit een bijzonder boek, The Ace List, en een speciale daaraan gekoppelde website, www.TheAceList.com. Het koffietafelboek geeft een zeer breed beeld van de wereld van horloges, sieraden en luxueus leven; de website geeft bezoekers onder meer de mogelijkheid hun eigen lijstjes met favorieten te creëren.

The Ace List (Volume 1) is een boek met harde kaft en 100 groot formaat pagina's. De belangrijkste horloges en sieraden worden in Top Vijf-lijsten gepresenteerd, maar door de toevoeging van tal van andere lijstjes is het een gevarieerde uitgave. Zo ontdekt de lezer de Top Vijf vintage horloges, Hollywood merken, mijlpalen in de horlogegeschiedenis, plaatsen om naar te verlangen, huwelijksaanzoeken, trouwlocaties, vliegtuigen en nog veel meer! De combinatie van speelse productinformatie en lifestyle-onderwerpen maakt The Ace List tot een zeer inspirerende uitgave.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Ace Luxury Group (Dik Juwelier BV)
ISBN
9789081922807
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Engelstalig
Aantal Pagina's
100

Bijzonder

  • Bach

    John Eliot Gardiner

    Prijs € 49,90