Tekenen en kleuren

Prijs € 9,95

Uitverkocht

Oktober 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

KLEUR JE ZEN...Dat tekenen iets is van alle leeftijden weten we natuurlijk allang. Maar kleuren is een ander verhaal. Dat doen vooral peuters, kleuters, tieners en daarna houdt het op. Toch? Nee dus. Steeds meer volwassenen pakken stift, krijt of kleurpotlood. Vandaar dat we dit geweldige boek hebben gemaakt. Je zult zien dat als je eenmaal bezig bent, je niet meer kunt stoppen.Een mandala is van oorsprong een boeddhistische voorstelling van het heelal en voor het inkleuren is aardig wat concentratie nodig. Zentangles zijn bedacht door een Amerikaans stel. Zij ontdekten dat ze bij het maken van tangles (kleine tekeningetjes, die wij vaak droedels noemen) helemaal tot rust (zen) kwamen. Ze zien het zelfs als een vorm van meditatie. Dit teken- en kleurboek, met onder andere kleurplaten en Japanse puzzels, is voor iedereen. Je kunt het zo zen maken als je zelf wilt. Veel plezier!

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Roularta Media Nederland B.V.
ISBN
8718347757342
Bindwijze
Publicatiedatum
Oktober 2014
Categorie
Algemeen

Beschrijving

KLEUR JE ZEN...
Dat tekenen iets is van alle leeftijden weten we natuurlijk allang. Maar kleuren is een ander verhaal. Dat doen vooral peuters, kleuters, tieners en daarna houdt het op. Toch? Nee dus. Steeds meer volwassenen pakken stift, krijt of kleurpotlood. Vandaar dat we dit geweldige boek hebben gemaakt. Je zult zien dat als je eenmaal bezig bent, je niet meer kunt stoppen.
Een mandala is van oorsprong een boeddhistische voorstelling van het heelal en voor het inkleuren is aardig wat concentratie nodig. Zentangles zijn bedacht door een Amerikaans stel. Zij ontdekten dat ze bij het maken van tangles (kleine tekeningetjes, die wij vaak droedels noemen) helemaal tot rust (zen) kwamen. Ze zien het zelfs als een vorm van meditatie. Dit teken- en kleurboek, met onder andere kleurplaten en Japanse puzzels, is voor iedereen. Je kunt het zo zen maken als je zelf wilt. Veel plezier!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Roularta Media Nederland B.V.
ISBN
8718347757342
Bindwijze
Publicatiedatum
Oktober 2014
Categorie
Algemeen

Bijzonder

  • Bach

    John Eliot Gardiner

    Prijs € 49,90