Tantalisingly Close

an archaeology of communication desires in discourses of mobile wireless media

Prijs € 39,95

Uitverkocht

Imar O. de Vries

Paperback | December 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Elk medium was ooit nieuw en gaf aanleiding tot de meest fantastische speculaties over de verbetering van communicatie. In de mediageschiedenis treffen we steeds opnieuw verhalen die vertellen dat afstanden verdwijnen, dat we elkaar beter gaan begrijpen en dat alle kennis nu eindelijk echt binnen handbereik is. Tegenwoordig zien we deze verhalen onmiskenbaar terug in het praten en denken over mobiele draadloze communicatietechnologie. In 'Tantalisingly Close' toont Imar de Vries door middel van een filosofische, historische en mediavergelijkende aanpak de invloed van die geïdealiseerde ideeën over communicatie op onze media en ons wereldbeeld. Imar de Vries is docent-onderzoeker New Media & Digital Culture aan de Universiteit Utrecht

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Imar O. de Vries
Uitgever
geen
ISBN
9789089643544
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2011
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Engelstalig
Aantal Pagina's
256

Beschrijving

Elk medium was ooit nieuw en gaf aanleiding tot de meest fantastische speculaties over de verbetering van communicatie. In de mediageschiedenis treffen we steeds opnieuw verhalen die vertellen dat afstanden verdwijnen, dat we elkaar beter gaan begrijpen en dat alle kennis nu eindelijk echt binnen handbereik is.
Tegenwoordig zien we deze verhalen onmiskenbaar terug in het praten en denken over mobiele draadloze communicatietechnologie. In 'Tantalisingly Close' toont Imar de Vries door middel van een filosofische, historische en mediavergelijkende aanpak de invloed van die geïdealiseerde ideeën over communicatie op onze media en ons wereldbeeld.

Imar de Vries is docent-onderzoeker New Media & Digital Culture aan de Universiteit Utrecht

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Imar O. de Vries
Uitgever
geen
ISBN
9789089643544
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2011
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Engelstalig
Aantal Pagina's
256

Bijzonder

  • Bach

    John Eliot Gardiner

    Prijs € 49,90