Style your Life (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Lonneke Nooteboom

EPUB met digitaal watermerk | April 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Style your life van Lonneke Nooteboom is een unieke combinatie van stijlgids én motivatiehandboek. De fashion en celebrity styliste laat met dit boek niet alleen zien hoe je de knapste versie van jezelf kunt zijn, maar inspireert ook om voor jezelf te kiezen. Lonneke deelt haar persoonlijke en inspirerende verhaal over het najagen van haar droom, geeft een uniek kijkje in haar drukke leven en laat je natuurlijk niet in de steek wat stylingtips en -tricks betreft! Het boek bevat praktische tips over het combineren van een druk werkleven met een gezin, me-time en sporten, over het bijhouden van je agenda en over keuzes maken en groeien op businessgebied. Daarnaast geeft Lonneke natuurlijk ook haar beautygeheimen en favoriete shopadresjes prijs, vertelt ze je alles over haar verzameling vintage treasures en legt ze haarfijn uit wat haar unieke stylingmethode nu precies inhoudt. Kortom: met Style your life vind je de (levens)stijl die bij je past!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lonneke Nooteboom
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021576046
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2020
Bestandsgrootte
37211619 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Style your life van Lonneke Nooteboom is een unieke combinatie van stijlgids én motivatiehandboek. De fashion en celebrity styliste laat met dit boek niet alleen zien hoe je de knapste versie van jezelf kunt zijn, maar inspireert ook om voor jezelf te kiezen.

Lonneke deelt haar persoonlijke en inspirerende verhaal over het najagen van haar droom, geeft een uniek kijkje in haar drukke leven en laat je natuurlijk niet in de steek wat stylingtips en -tricks betreft!

Het boek bevat praktische tips over het combineren van een druk werkleven met een gezin, me-time en sporten, over het bijhouden van je agenda en over keuzes maken en groeien op businessgebied. Daarnaast geeft Lonneke natuurlijk ook haar beautygeheimen en favoriete shopadresjes prijs, vertelt ze je alles over haar verzameling vintage treasures en legt ze haarfijn uit wat haar unieke stylingmethode nu precies inhoudt. Kortom: met Style your life vind je de (levens)stijl die bij je past!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lonneke Nooteboom
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021576046
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2020
Bestandsgrootte
37211619 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig