Style

Prijs € 14,99

Uitverkocht

Lauren Conrad

Paperback | December 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Je kent Lauren Conrad van tv en rode lopers. Ze ziet er altijd fantastisch uit, of ze nu gewoon een dagje op stap gaat met vrienden of gekleed is voor een avondje uit. In dit boek vertelt Lauren hoe je haar klassieke, subtiele stijl op jezelf kunt toepassen. In haar allereerste Style Guide geeft Lauren tips hoe je jouw eigen look kunt creëren, deelt ze haar favoriete inspiratiebronnen en vertelt ze wat de absolute must-haves voor fashionista's zijn. Intussen kom je te weten hoe ze haar modegevoel heeft ontwikkeld, van casual tiener uit Californië tot camerageniek stijlicoon en kledingontwerper. Van schoonheidstips en haarweetjes tot vintage shoppen en het perfecte T-shirt vinden, LAUREN CONRAD STYLE onthult alle geheimen van het chic zijn zonder dat het moeite kost. Met Laurens hulp zul je er iedere dag stijlvol uitzien! Met persoonlijk bericht van Lauren Conrad aan haar Nederlandse fans, inclusief Handtekening en met exclusieve postcards.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lauren Conrad
Uitgever
Blossom Books
ISBN
9789020679090
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
230

Beschrijving

Je kent Lauren Conrad van tv en rode lopers. Ze ziet er altijd fantastisch uit, of ze nu gewoon een dagje op stap gaat met vrienden of gekleed is voor een avondje uit. In dit boek vertelt Lauren hoe je haar klassieke, subtiele stijl op jezelf kunt toepassen.

In haar allereerste Style Guide geeft Lauren tips hoe je jouw eigen look kunt creëren, deelt ze haar favoriete inspiratiebronnen en vertelt ze wat de absolute must-haves voor fashionista's zijn. Intussen kom je te weten hoe ze haar modegevoel heeft ontwikkeld, van casual tiener uit Californië tot camerageniek stijlicoon en kledingontwerper.

Van schoonheidstips en haarweetjes tot vintage shoppen en het perfecte T-shirt vinden, LAUREN CONRAD STYLE onthult alle geheimen van het chic zijn zonder dat het moeite kost. Met Laurens hulp zul je er iedere dag stijlvol uitzien!

Met persoonlijk bericht van Lauren Conrad aan haar Nederlandse fans, inclusief Handtekening en met exclusieve postcards.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lauren Conrad
Uitgever
Blossom Books
ISBN
9789020679090
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
230

Bijzonder

  • Bach

    John Eliot Gardiner

    Prijs € 49,90