St. Maarten

Prijs € 35,00

Tijdelijk niet beschikbaar

Ruby Bute

Hardback | Juli 2004 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Een luxe fotoboek op groot formaat over het eiland St Maarten van reisfotograaf Peter de Ruiter. Het weerspiegelt de levendige mix van culturen en historie van dit Nederlands/Franse eiland in meer dan 150 schitterende foto's op groot formaat. 'St. Maarten' is een boek voor mensen die willen wegdromen bij de beelden van hun toekomstige reis en voor mensen die er al zijn geweest, als reiziger of als bewoner. In het boek zijn teksten opgenomen van dichteres en beeldend kunstenaar Ruby Bute, vermaard op St Maarten. Het maken van het boek Voor het St Maarten-boek heeft Peter de Ruiter wekenlang over het eiland gezworven op zoek naar mooie foto's, zowel aan de Nederlandse als de Franse kant. Hij was elke dag vroeg uit de veren om het mooiste licht te vangen. Ook aan het eind van de middag, in de schemering en in de avonduren sloeg hij in fotografische zin toe, zelfs onderwater. Ook aan het eind van de middag, in de schemering en in de avonduren sloeg hij in fotografische zin toe, zelfs onderwater. Peter de Ruiter had al eerder St Maarten en omliggende eilanden bezocht; in 1995. Hij ontsnapte toen ternauwernood aan de orkaan Luis, die grote schade aan het eiland heeft toegebracht. Peter de Ruiter heeft inmiddels 12 boeken op zijn naam staan. Zijn fotoboek Beeldschoon Bangladesh was in het 2006 het beste reisfotoboek van het jaar. Andere fotoboeken van zijn hand zijn Snapshop Holland / Snapshot Japan, Een wereld voor kinderen en Beelden van Birma. Hij heeft ook zes succesvolle educatieve boeken over digitaal fotograferen gemaakt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ruby Bute
Uitgever
PixelPerfect Publications
ISBN
9789490848415
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2004
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
115

Beschrijving

Een luxe fotoboek op groot formaat over het eiland St Maarten van reisfotograaf Peter de Ruiter. Het weerspiegelt de levendige mix van culturen en historie van dit Nederlands/Franse eiland in meer dan 150 schitterende foto's op groot formaat. 'St. Maarten' is een boek voor mensen die willen wegdromen bij de beelden van hun toekomstige reis en voor mensen die er al zijn geweest, als reiziger of als bewoner. In het boek zijn teksten opgenomen van dichteres en beeldend kunstenaar Ruby Bute, vermaard op St Maarten.

Het maken van het boek Voor het St Maarten-boek heeft Peter de Ruiter wekenlang over het eiland gezworven op zoek naar mooie foto's, zowel aan de Nederlandse als de Franse kant. Hij was elke dag vroeg uit de veren om het mooiste licht te vangen. Ook aan het eind van de middag, in de schemering en in de avonduren sloeg hij in fotografische zin toe, zelfs onderwater. Ook aan het eind van de middag, in de schemering en in de avonduren sloeg hij in fotografische zin toe, zelfs onderwater.

Peter de Ruiter had al eerder St Maarten en omliggende eilanden bezocht; in 1995. Hij ontsnapte toen ternauwernood aan de orkaan Luis, die grote schade aan het eiland heeft toegebracht. Peter de Ruiter heeft inmiddels 12 boeken op zijn naam staan. Zijn fotoboek Beeldschoon Bangladesh was in het 2006 het beste reisfotoboek van het jaar. Andere fotoboeken van zijn hand zijn Snapshop Holland / Snapshot Japan, Een wereld voor kinderen en Beelden van Birma. Hij heeft ook zes succesvolle educatieve boeken over digitaal fotograferen gemaakt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ruby Bute
Uitgever
PixelPerfect Publications
ISBN
9789490848415
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2004
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
115

Bijzonder

  • Bach

    John Eliot Gardiner

    Prijs € 49,90