Prijs | € 25,00 |
Uitverkocht
Paperback | Juli 2009 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Dit boek is een kleurrijk portret van ruim veertig specerijen. Het bevat meer dan 250 recepten die de smaken en aroma's het meest tot hun recht laten komen. Een greep: tamarinderundvlees, garnalen a piri-piri, Indiase groentebeignets, tortellini met pompoen en salie, en kruidig gekarameliseerde bananen.
En Specerijen is meer dan een kookboek; het staat boordevol wetenswaardigheden en praktische informatie over het kiezen en bewaren van specerijen, basiskooktechnieken en mogelijke spijscombinaties.
Beschrijving
Dit boek is een kleurrijk portret van ruim veertig specerijen. Het bevat meer dan 250 recepten die de smaken en aroma's het meest tot hun recht laten komen.
Een greep: tamarinderundvlees, garnalen a piri-piri, Indiase groentebeignets, tortellini met pompoen en salie, en kruidig gekarameliseerde bananen.
En Specerijen is meer dan een kookboek; het staat boordevol wetenswaardigheden en praktische informatie over het kiezen en bewaren van specerijen, basiskooktechnieken en mogelijke spijscombinaties.
Een greep: tamarinderundvlees, garnalen a piri-piri, Indiase groentebeignets, tortellini met pompoen en salie, en kruidig gekarameliseerde bananen.
En Specerijen is meer dan een kookboek; het staat boordevol wetenswaardigheden en praktische informatie over het kiezen en bewaren van specerijen, basiskooktechnieken en mogelijke spijscombinaties.