Snapshot Holland Snapshot Japan

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Peter de Ruiter

Paperback | Maart 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In het fotoboek Snapshot Holland / Snapshot Japan, vergelijkt reisfotograaf en schrijver Peter de Ruiter beide landen in woord en beeld. Alledaagse Japanners en Nederlanders. Hun gewoonten, hun steden en hun landschappen ontmoeten elkaar aan weerszijden van de bladzijden. Het boek biedt de Nederlandse en de Japanse lezer verrassende vergezichten in andermans z'n eigen land. Het boek verschijnt in het jaar waarin wordt gevierd dat Nederland en Japan 400 jaar handel drijven. De uitgave is daarom bij uitstek een relatie– en promotie–instrument om bestaande zakelijke banden tussen beide landen aan te halen of nieuwe te initiëren. De puntige teksten bij de ongeveer 150 foto's zijn in het Nederlands, Japans en Engels. De Steering Committee van de viering "400 Jaar handel" ondersteunt het boek, evenals Japan Airlines.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Peter de Ruiter
Uitgever
Elmar B.V., Uitgeverij
ISBN
9789038919058
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving


In het fotoboek Snapshot Holland / Snapshot Japan, vergelijkt reisfotograaf en schrijver Peter de Ruiter beide landen in woord en beeld. Alledaagse Japanners en Nederlanders. Hun gewoonten, hun steden en hun landschappen ontmoeten elkaar aan weerszijden van de bladzijden. Het boek biedt de Nederlandse en de Japanse lezer verrassende vergezichten in andermans z'n eigen land.
Het boek verschijnt in het jaar waarin wordt gevierd dat Nederland en Japan 400 jaar handel drijven. De uitgave is daarom bij uitstek een relatie– en promotie–instrument om bestaande zakelijke banden tussen beide landen aan te halen of nieuwe te initiëren. De puntige teksten bij de ongeveer 150 foto's zijn in het Nederlands, Japans en Engels. De Steering Committee van de viering "400 Jaar handel" ondersteunt het boek, evenals Japan Airlines.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Peter de Ruiter
Uitgever
Elmar B.V., Uitgeverij
ISBN
9789038919058
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Bijzonder

  • Bach

    John Eliot Gardiner

    Prijs € 49,90