Showcase

Prijs € 99,00

Zal niet verschijnen

Ook beschikbaar als:

F. Jonker

Paperback | | 500

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Met zijn fanzine Showcase – geïllustreerde handgeletterde verkenningen op stroken papier – schept ‘inkter’ Frits Jonker zijn compleet eigen universum. Dit gelijknamige dikke verzamelboek bevat bijna tweeduizend unieke afleveringen met ‘hersenspinsels over kunst, wetenschap, levensvragen en andere zaken waar geen directe aanleiding toe is’. Een genre op zich van een volstrekt authentieke geest.Showcase bevat minibeschouwingen over allerhande opmerkelijkheden – in de muziek, digitale techniek, cult, het brein van de auteur. Een belangrijke rol is weggelegd voor vormgeving en typografie, met zelfgetekende letterfonts en alfabetten, handgemaakte logo’s, getekende fotolijstjes, het yin & yang-symbool in 3D, schetsen van balkon- en raamhekjes en andere ingrediënten van de mentale lawine die Frits Joker elke dag opnieuw ondergaat.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
F. Jonker
Uitgever
Xtra, Uitgeverij
ISBN
9789490759216
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving


Met zijn fanzine Showcase – geïllustreerde handgeletterde verkenningen op stroken papier – schept ‘inkter’ Frits Jonker zijn compleet eigen universum. Dit gelijknamige dikke verzamelboek bevat bijna tweeduizend unieke afleveringen met ‘hersenspinsels over kunst, wetenschap, levensvragen en andere zaken waar geen directe aanleiding toe is’. Een genre op zich van een volstrekt authentieke geest.

Showcase bevat minibeschouwingen over allerhande opmerkelijkheden – in de muziek, digitale techniek, cult, het brein van de auteur. Een belangrijke rol is weggelegd voor vormgeving en typografie, met zelfgetekende letterfonts en alfabetten, handgemaakte logo’s, getekende fotolijstjes, het yin & yang-symbool in 3D, schetsen van balkon- en raamhekjes en andere ingrediënten van de mentale lawine die Frits Joker elke dag opnieuw ondergaat.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
F. Jonker
Uitgever
Xtra, Uitgeverij
ISBN
9789490759216
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Bijzonder

  • Bach

    John Eliot Gardiner

    Prijs € 49,90