Schreeuw uit het harnas

keramisch werk van Lucebert

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Ank Trumpie

Hardback | November 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Prachtige uitgave die inzicht geeft in de verschillende periodes waarin Lucebert met keramiek heeft gewerkt. Luceberts vele schotels en vazen kunnen wij opvatten als versteende getuigen van zijn leven. Zijn tomeloze passie voor de condition humaine, het woord, de tekening, de muziek, het experiment en bovenal het licht is actueel, het ontroert en inspireert velen. Het is allemaal door Lucebert verenigd en vereeuwigd in de keramische werken die hij ons heeft nagelaten. Keramiekmuseum Princessehof toont voor het eerst een overzicht van het keramische oeuvre van Lucebert. Dit boek geeft inzicht in de verschillende periodes waarin Lucebert met keramiek heeft gewerkt. De Schreeuw uit het harnas, keramiek van Lucebert begeleidt de gelijknamige tentoonstelling in het Princessehof, waarin ruim 130 kunstwerken uit particuliere en museale collecties worden getoond.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ank Trumpie
Uitgever
Lecturis
ISBN
9789070108663
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Meerdere talen
Aantal Pagina's
94

Beschrijving

Prachtige uitgave die inzicht geeft in de verschillende periodes waarin Lucebert met keramiek heeft gewerkt.
Luceberts vele schotels en vazen kunnen wij opvatten als versteende getuigen van zijn leven. Zijn tomeloze passie voor de condition humaine, het woord, de tekening, de muziek, het experiment en bovenal het licht is actueel, het ontroert en inspireert velen. Het is allemaal door Lucebert verenigd en vereeuwigd in de keramische werken die hij ons heeft nagelaten.

Keramiekmuseum Princessehof toont voor het eerst een overzicht van het keramische oeuvre van Lucebert. Dit boek geeft inzicht in de verschillende periodes waarin Lucebert met keramiek heeft gewerkt. De Schreeuw uit het harnas, keramiek van Lucebert begeleidt de gelijknamige tentoonstelling in het Princessehof, waarin ruim 130 kunstwerken uit particuliere en museale collecties worden getoond.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ank Trumpie
Uitgever
Lecturis
ISBN
9789070108663
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Meerdere talen
Aantal Pagina's
94

Bijzonder

  • Bach

    John Eliot Gardiner

    Prijs € 49,90