Ringweg A10

Prijs € 9,99

Tijdelijk niet beschikbaar

Maarten Kloos, Dave Wendt

Paperback | Juli 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ring A10 is een kleurrijk boek over een snelweg en de relatie die deze weg heeft met de stad die hij ontsluit. In het boek zijn essays opgenomen die betrekking hebben op afgebakende onderwerpen, zoals de perceptie van de Ring, de historie, de ruimtelijke problematiek en de betekenis voor de verkeersafwikkeling. Auteurs: Ton Venhoeven, Marsel Verheijde, Jacques Beljaars, Klaas van der Lee, Helga van der Haagen, Johannes Beuckens en Peter Silvis. Verweven met deze reeks essays is een serie van 8 wandelingen (met wandelkaarten!!) die tezamen het gehele parcours van de Ring volgen. Het opnemen van dit traject in het boek verwijst naar een van de interessantste vondsten tijdens het onderzoek: de verrassend grote rijkdom van het gebied onder, naast en langs de Ring. Deze rijkdom is ook gevisualiseerd in het driedelige beeldessay (David de Jong) dat verweven is met de wandelingen en de daaraan gekoppelde projectenoverzichten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Maarten Kloos, Dave Wendt
Uitgever
Uitgeverij Architectura & Natura
ISBN
9789076863894
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
252

Beschrijving

Ring A10 is een kleurrijk boek over een snelweg en de relatie die deze weg heeft met de stad die hij ontsluit. In het boek zijn essays opgenomen die betrekking hebben op afgebakende onderwerpen, zoals de perceptie van de Ring, de historie, de ruimtelijke problematiek en de betekenis voor de verkeersafwikkeling. Auteurs: Ton Venhoeven, Marsel Verheijde, Jacques Beljaars, Klaas van der Lee, Helga van der Haagen, Johannes Beuckens en Peter Silvis.
Verweven met deze reeks essays is een serie van 8 wandelingen (met wandelkaarten!!) die tezamen het gehele parcours van de Ring volgen. Het opnemen van dit traject in het boek verwijst naar een van de interessantste vondsten tijdens het onderzoek: de verrassend grote rijkdom van het gebied onder, naast en langs de Ring. Deze rijkdom is ook gevisualiseerd in het driedelige beeldessay (David de Jong) dat verweven is met de wandelingen en de daaraan gekoppelde projectenoverzichten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Maarten Kloos, Dave Wendt
Uitgever
Uitgeverij Architectura & Natura
ISBN
9789076863894
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
252

Bijzonder

  • Bach

    John Eliot Gardiner

    Prijs € 49,90