Rietveldprijs 2005

gebouwd in Utrecht, 2003 en 2004

Prijs € 9,90

Uitverkocht

Paperback | Januari 2006 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De Rietveldprijs wordt elke twee jaar uitgereikt aan een ontwerper die heeft bijgedragen aan de kwaliteitsverbetering van de gebouwde omgeving in de stad Utrecht. De prijs wordt toegekend door de Stichting Rietveldprijs die zich inzet voor het bevorderen van de kwaliteit van de gebouwde omgeving door middel van openbare discussie. Iedere ronde benoemt de stichting een onafhankelijke jury die de Utrechtse bouwproductie van de afgelopen twee jaar beoordeelt en bepaalt welk bouwwerk de meest stimulerende bijdrage heeft geleverd. De Rietveldprijs 2005 zal in november van dit jaar worden uitgereikt. De volgende drie bureaus werden genomineerd: Architecten Cie. met het kantoorgebouw voor Cap Gemini Ernst & Young; Bob van Reeth/AWG met het Voorzieningencentrum Parkwijk Leidsche Rijn; Wiel Arets & Associates met de Universiteitsbibliotheek.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Thoth, Uitgeverij
ISBN
9789068684087
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
48

Beschrijving

De Rietveldprijs wordt elke twee jaar uitgereikt aan een ontwerper die heeft bijgedragen aan de kwaliteitsverbetering van de gebouwde omgeving in de stad Utrecht.
De prijs wordt toegekend door de Stichting Rietveldprijs die zich inzet voor het bevorderen van de kwaliteit van de gebouwde omgeving door middel van openbare discussie.
Iedere ronde benoemt de stichting een onafhankelijke jury die de Utrechtse bouwproductie van de afgelopen twee jaar beoordeelt en bepaalt welk bouwwerk de meest stimulerende bijdrage heeft geleverd. De Rietveldprijs 2005 zal in november van dit jaar worden uitgereikt. De volgende drie bureaus werden genomineerd: Architecten Cie. met het kantoorgebouw voor Cap Gemini Ernst & Young; Bob van Reeth/AWG met het Voorzieningencentrum Parkwijk Leidsche Rijn; Wiel Arets & Associates met de Universiteitsbibliotheek.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Thoth, Uitgeverij
ISBN
9789068684087
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
48

Bijzonder

  • Bach

    John Eliot Gardiner

    Prijs € 49,90