Remote hotels

places to stay

Prijs € 39,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Debbie Pappyn

Hardback | Juni 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Reiskoppel Debbie Pappyn en David De Vleeschauwer trokken de wereld rond op zoeknaar de meest afgelegen hotels en verblijfplaatsen. Een onvergetelijke reis aan de hand van unieke en exclusieve beelden. Mensen zoeken naar stilte en onthaasting. Plaatsen waar hun gsm niet meer rinkelt, hun pc geen e-mails meer ontvangt: Digital Detox. De auteur en fotograaf selecteerden meer dan 20 hotels en lodges op afgelegen plaatsen waar je volledig tot rust komt in de mooiste natuur in heel Europa, Amerika, Azië en Afrika. Van heel luxueus tot betaalbaar. Het nieuwe reizenDebbie en David publiceren in 's werelds meest toonaangevende tijdschriften Monocle, Condé Nast enDe Morgen MagazineNooit eerder vertoond materiaal en unieke locatiesDebbie Pappyn is freelance journaliste en reisde al meermaals de wereld rond met fotograaf David De Vleeschauwer. Ze gaan op zoek naar de nieuwste reistrends op de meest exclusieve plekken. Ze schrijven o.a. voor De Morgen Magazine. Debbie is het gezicht van de reisrubriek.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Debbie Pappyn
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401409933
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Reiskoppel Debbie Pappyn en David De Vleeschauwer trokken de wereld rond op zoek
naar de meest afgelegen hotels en verblijfplaatsen. Een onvergetelijke reis aan de hand van unieke en exclusieve beelden. Mensen zoeken naar stilte en onthaasting. Plaatsen waar hun gsm niet meer rinkelt, hun pc geen e-mails meer ontvangt: Digital Detox. De auteur en fotograaf selecteerden meer dan 20 hotels en lodges op afgelegen plaatsen waar je volledig tot rust komt in de mooiste natuur in heel Europa, Amerika, Azië en Afrika.

Van heel luxueus tot betaalbaar. 

Het nieuwe reizen
Debbie en David publiceren in 's werelds meest toonaangevende tijdschriften Monocle, Condé Nast en
De Morgen Magazine
Nooit eerder vertoond materiaal en unieke locaties

Debbie Pappyn is freelance journaliste en reisde al meermaals de wereld rond met fotograaf David De Vleeschauwer. Ze gaan op zoek naar de nieuwste reistrends op de meest exclusieve plekken. Ze schrijven o.a. voor De Morgen Magazine. Debbie is het gezicht van de reisrubriek.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Debbie Pappyn
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401409933
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Bijzonder

  • Bach

    John Eliot Gardiner

    Prijs € 49,90