Pose

all photographs made in Uganda 2007 - 2009

Prijs € 15,40

Uitverkocht

Andrea Stultiens

Paperback | November 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De meeste Oegandezen kunnen zich niet veroorloven op vakantie te gaan. Eens per jaar een foto laten maken met een betere wereld als achtergrond kan vaak wel. 'Pose (Ugandan Images)' laat fotostudio’s in het Oost-Afrikaanse Oeganda zien als een plek waar de werkelijkheid even ontvlucht wordt. In het boek kan de kijker de kleine ruimte van de fotostudio reconstruereren door het openklappen van panoramafoto’s. 'Pose' toont een blik op wat de gefotografeerde wil laten zien, niet op hoe de wereld eruit ziet. Of wel? In 2009 ontving Andrea Stultiens de Bouw in Beeld-prijs voor Pose. Ter gelegenheid van de tentoonstelling The Kaddu Wasswa Archive in het Nederlands Fotomuseum verschijnt deze publicatie nu ook als handelseditie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Andrea Stultiens
Uitgever
Post Editions
ISBN
9789460830303
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Engelstalig
Aantal Pagina's
56

Beschrijving

De meeste Oegandezen kunnen zich niet veroorloven op vakantie te gaan. Eens per jaar een foto laten maken met een betere wereld als achtergrond kan vaak wel.
'Pose (Ugandan Images)' laat fotostudio’s in het Oost-Afrikaanse Oeganda zien als een plek waar de werkelijkheid even ontvlucht wordt. In het boek kan de kijker de kleine ruimte van de fotostudio reconstruereren door het openklappen van panoramafoto’s. 'Pose' toont een blik op wat de gefotografeerde wil laten zien, niet op hoe de wereld eruit ziet. Of wel?
In 2009 ontving Andrea Stultiens de Bouw in Beeld-prijs voor Pose. Ter gelegenheid van de tentoonstelling The Kaddu Wasswa Archive in het Nederlands Fotomuseum verschijnt deze publicatie nu ook als handelseditie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Andrea Stultiens
Uitgever
Post Editions
ISBN
9789460830303
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Engelstalig
Aantal Pagina's
56

Bijzonder

  • Bach

    John Eliot Gardiner

    Prijs € 49,90