Play dead

Prijs € 29,50

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Bianca Stigter

Hardback | Juli 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Thirza Schaap behoort tot de top van de Nederlandse fotografie. Een centraal thema in haar werk zijn kinderen en de noodzaak van de menselijke verbinding. Het beeld blijkt echter vaak een illusie; de ogenschijnlijk liefdevolle beelden hebben een onheilspellende gelaagdheid die ze tot in de perfectie weet te vangen. De teksten van Bianca Stigter zijn gebaseerd op de fotografie van Thirza Schaap. De geraffineerde teksten kenmerken zich door ritme, humor, gevoel en intelligentie. Bianca Stigter studeerde geschiedenis en is redacteur van NRC Handelsblad.  Eerder publiceerde ze onder meer De bezette stad. Plattegrond van Amsterdam 1940-1945, Goud uit stro. Het menselijk lichaam als avontuur en de Ontsproten Picasso, welke werd genomineerd voor de AKO Literatuurprijs 2008. De vormgeving was in vertrouwde handen van Christian Ouwens BNO, tevens de uitgever van dit boek.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Bianca Stigter
Uitgever
Christian Ouwens, Uitgeverij
ISBN
9789490291013
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Thirza Schaap behoort tot de top van de Nederlandse fotografie. Een centraal thema in haar werk zijn kinderen en de noodzaak van de menselijke verbinding. Het beeld blijkt echter vaak een illusie; de ogenschijnlijk liefdevolle beelden hebben een onheilspellende gelaagdheid die ze tot in de perfectie weet te vangen.

De teksten van Bianca Stigter zijn gebaseerd op de fotografie van Thirza Schaap. De geraffineerde teksten kenmerken zich door ritme, humor, gevoel en intelligentie. Bianca Stigter studeerde geschiedenis en is redacteur van NRC Handelsblad.  Eerder publiceerde ze onder meer De bezette stad. Plattegrond van Amsterdam 1940-1945, Goud uit stro. Het menselijk lichaam als avontuur en de Ontsproten Picasso, welke werd genomineerd voor de AKO Literatuurprijs 2008.

De vormgeving was in vertrouwde handen van Christian Ouwens BNO, tevens de uitgever van dit boek.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Bianca Stigter
Uitgever
Christian Ouwens, Uitgeverij
ISBN
9789490291013
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Bijzonder

  • Bach

    John Eliot Gardiner

    Prijs € 49,90