€ 24,95 | ||
Prijs | € 9,95 |
Uitverkocht
Hardback | Februari 2010 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
De Spaanse keuken maakt gebruik van een aantal van de beste producten ter wereld: extra vergine olijfolie, sappige tomaten, pittige chorizo, ibéricoham, verse vis, schaal- en schelpdieren, manchegokaas, piquillopaprika's en verrukkelijke wijnen. De Spaans-Britse kok José Pizarro leid je met deze en vele andere buitengewone ingrediënten door de seizoenen en presenteert daarmee in dit boek de heerlijkste recepten. De gerechten die zijn moeder vroeger voor hem maakte en de combinaties die hij in de keuken van restaurant Brindisa perfectioneerde, zijn allemaal eenvoudig van samenstelling en gemakkelijk te maken.
Specificaties
- Auteur
- José Pizarro, Vicky Bennison
- Uitgever
- Fontaine Uitgevers B.V.
- ISBN
- 9789059563292
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Februari 2010
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 240
Beschrijving
De Spaanse keuken maakt gebruik van een aantal van de beste producten ter wereld: extra vergine olijfolie, sappige tomaten, pittige chorizo, ibéricoham, verse vis, schaal- en schelpdieren, manchegokaas, piquillopaprika's en verrukkelijke wijnen. De Spaans-Britse kok José Pizarro leid je met deze en vele andere buitengewone ingrediënten door de seizoenen en presenteert daarmee in dit boek de heerlijkste recepten. De gerechten die zijn moeder vroeger voor hem maakte en de combinaties die hij in de keuken van restaurant Brindisa perfectioneerde, zijn allemaal eenvoudig van samenstelling en gemakkelijk te maken.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- José Pizarro, Vicky Bennison
- Uitgever
- Fontaine Uitgevers B.V.
- ISBN
- 9789059563292
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Februari 2010
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 240