Philippe Samyn architect en ingenieur

constructies

Prijs € 79,95

Uitverkocht

P. Puttemans, P. Spehl

Hardback | Juni 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een kijk op een van de meest prestigieuze architecten- en ingenieursbureaus van Europa In het boek 'Philippe Samyn – Constructions' belicht auteur Pierre Puttemans alle belangrijke realisaties van het architectenbureau Samyn & Partners, zowel nationaal als internationaal. Samyn & Partners, gevestigd in Brussel, is een van de meest prestigieuze architecten- en ingenieursbureaus van Europa. Het bureau onderscheidt zich door zijn interdisciplinaire aanpak, waarbij voor elk project wordt gezocht naar een optimaal samengaan van technieken, materiaal, functionaliteit en design, steeds vanuit een oprechte bekommernis om de architectuur te integreren in de omgeving en met respect voor het milieu. De lijst van realisaties in de hele wereld sinds de oprichting in 1980 is indrukwekkend, en bijzonder verscheiden: openbaar vervoer, industriële gebouwen, gebouwen voor de openbare sector, researchcentra, scholen en universiteiten, ziekenhuizen en huisvesting. Ook verkrijgbaar in het Engels 9789061538400 en het Frans 9789061538417 (de laatste alleen via de uitgeverij.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
P. Puttemans, P. Spehl
Uitgever
Mercatorfonds
ISBN
9789061538431
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2009
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
477

Beschrijving

Een kijk op een van de meest prestigieuze architecten- en ingenieursbureaus van Europa

In het boek 'Philippe Samyn – Constructions' belicht auteur Pierre Puttemans alle belangrijke realisaties van het architectenbureau Samyn & Partners, zowel nationaal als internationaal. Samyn & Partners, gevestigd in Brussel, is een van de meest prestigieuze architecten- en ingenieursbureaus van Europa. Het bureau onderscheidt zich door zijn interdisciplinaire aanpak, waarbij voor elk project wordt gezocht naar een optimaal samengaan van technieken, materiaal, functionaliteit en design, steeds vanuit een oprechte bekommernis om de architectuur te integreren in de omgeving en met respect voor het milieu.
De lijst van realisaties in de hele wereld sinds de oprichting in 1980 is indrukwekkend, en bijzonder verscheiden: openbaar vervoer, industriële gebouwen, gebouwen voor de openbare sector, researchcentra, scholen en universiteiten, ziekenhuizen en huisvesting.

Ook verkrijgbaar in het Engels 9789061538400 en het Frans 9789061538417 (de laatste alleen via de uitgeverij.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
P. Puttemans, P. Spehl
Uitgever
Mercatorfonds
ISBN
9789061538431
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2009
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
477