PESTitude een praktische handleiding

positief omgaan met pesten

Prijs € 22,50

Uitverkocht

Ellen Somers

Paperback | Augustus 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Iedereen werd ooit al eens geconfronteerd met pestgedrag, als pester, als gepeste of als toeschouwer. Pesten is immers van alle tijden en komt in alle omstandigheden en leeftijdscategorieën voor. Maar in het digitale tijdperk blijft het fenomeen niet beperkt tot het klaslokaal of de werkvloer. Via Twitter, Facebook en andere sociale media dringt het pestgedrag door tot diep in ons privéleven en daardoor is het onderwerp actueler dan ooit. In 'PESTitude' doet antipestcoach Ellen Somers het fenomeen uitgebreid uit de doeken: waar ligt de grens tussen plagen en pesten? Wat zijn de meest voorkomende vormen van pesten? Wie lijdt er onder een dergelijke situatie? Ze schreef geen wetenschappelijke verhandeling, maar een praktische handleiding om je eigen pestverhaal een plaats te geven in je leven en steviger in je schoenen te staan. Ellen Somers geeft professionele begeleiding als antipestcoach en gebruikt in dit boek verhalen uit haar eigen ervaring en uit haar praktijk.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ellen Somers
Uitgever
Borgerhoff & Lamberigts
ISBN
9789089314543
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

Iedereen werd ooit al eens geconfronteerd met pestgedrag, als pester, als gepeste of als toeschouwer. Pesten is immers van alle tijden en komt in alle omstandigheden en leeftijdscategorieën voor. Maar in het digitale tijdperk blijft het fenomeen niet beperkt tot het klaslokaal of de werkvloer. Via Twitter, Facebook en andere sociale media dringt het pestgedrag door tot diep in ons privéleven en daardoor is het onderwerp actueler dan ooit.
In 'PESTitude' doet antipestcoach Ellen Somers het fenomeen uitgebreid uit de doeken: waar ligt de grens tussen plagen en pesten? Wat zijn de meest voorkomende vormen van pesten? Wie lijdt er onder een dergelijke situatie? Ze schreef geen wetenschappelijke verhandeling, maar een praktische handleiding om je eigen pestverhaal een plaats te geven in je leven en steviger in je schoenen te staan.
Ellen Somers geeft professionele begeleiding als antipestcoach en gebruikt in dit boek verhalen uit haar eigen ervaring en uit haar praktijk.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ellen Somers
Uitgever
Borgerhoff & Lamberigts
ISBN
9789089314543
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Bijzonder

  • Bach

    John Eliot Gardiner

    Prijs € 49,90