Prijs | € 18,95 |
Uitverkocht
Paperback | Juli 2007 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
In Pasta Secca volgen we culinair journaliste Alba door de straten van Napels, de historische hoofdstad van de droge pasta. We ontfutselen de beste pastarecepten van chefkoks in eenvoudige trattoria’s en authentieke ristorantes: van spaghetti al dente met olijven en noten tot pittige penne met cherrytomaatjes en zeevruchten.Pasta Secca: een zoektocht naar het meest ultieme Italiaanse pastagerecht ter wereld!
Specificaties
- Auteur
- Alba Pezone
- Uitgever
- Kosmos Uitgevers
- ISBN
- 9789043908979
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- Juli 2007
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 159
Beschrijving
In Pasta Secca volgen we culinair journaliste Alba door de straten van Napels, de historische hoofdstad van de droge pasta. We ontfutselen de beste pastarecepten van chefkoks in eenvoudige trattoria’s en authentieke ristorantes: van spaghetti al dente met olijven en noten tot pittige penne met cherrytomaatjes en zeevruchten.
Pasta Secca: een zoektocht naar het meest ultieme Italiaanse pastagerecht ter wereld!
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Alba Pezone
- Uitgever
- Kosmos Uitgevers
- ISBN
- 9789043908979
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- Juli 2007
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 159