Paradigm shift in fashion

Prijs € 24,95

Tijdelijk niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Hasmik Matevosyan

Paperback | Oktober 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dertig procent van alle kleding wordt nooit verkocht maar roemloos weggegooid en verbrand. Nog eens dertig procent vindt zijn weg naar de consument in de uitverkoop. Per jaar gooien we in Nederland bovendien een slordige tweehonderd miljoen kilo aan kleren weg. Afgezien van alle milieuvervuiling en uitbuiting is dat een van de dingen die Hasmik Matevosyan wil veranderen in de mode-industrie. "Er wordt te veel kleding geproduceerd die helemaal niemand wil hebben."In het boek deelt Hasmik, expert op het gebied van mode en duurzaamheid, haar vernieuwende en praktische ideeën. Ze beschrijft een nieuw ontwerpproces en een geheel nieuw businessmodel voor de modebranche.Het boek is geschreven in het Engels.Hasmik Matevosyan won de titel van "Radicale vernieuwer van de Toekomst" met een designsysteem en een nieuw business model dat ze ontwikkeld heeft voor modemerken en retailers. reikt ze een oplossing aan voor de problemen van overproductie, van erbarmelijk arbeidsomstandigheden voor kledingarbeiders en van de negatieve milieu-impact die de mode jaarlijks veroorzaakt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Hasmik Matevosyan
Uitgever
Booklight
ISBN
9789491472749
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Engelstalig

Beschrijving

Dertig procent van alle kleding wordt nooit verkocht maar roemloos weggegooid en verbrand. Nog eens dertig procent vindt zijn weg naar de consument in de uitverkoop. Per jaar gooien we in Nederland bovendien een slordige tweehonderd miljoen kilo aan kleren weg. Afgezien van alle milieuvervuiling en uitbuiting is dat een van de dingen die Hasmik Matevosyan wil veranderen in de mode-industrie. "Er wordt te veel kleding geproduceerd die helemaal niemand wil hebben."

In het boek deelt Hasmik, expert op het gebied van mode en duurzaamheid, haar vernieuwende en praktische ideeën. Ze beschrijft een nieuw ontwerpproces en een geheel nieuw businessmodel voor de modebranche.
Het boek is geschreven in het Engels.

Hasmik Matevosyan won de titel van "Radicale vernieuwer van de Toekomst" met een designsysteem en een nieuw business model dat ze ontwikkeld heeft voor modemerken en retailers. reikt ze een oplossing aan voor de problemen van overproductie, van erbarmelijk arbeidsomstandigheden voor kledingarbeiders en van de negatieve milieu-impact die de mode jaarlijks veroorzaakt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Hasmik Matevosyan
Uitgever
Booklight
ISBN
9789491472749
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Engelstalig

Bijzonder

  • Bach

    John Eliot Gardiner

    Prijs € 49,90