Over mediatheorie

taal, beeld, geluid, gedrag

Prijs € 22,95

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

A. Mulder

Paperback | Oktober 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Over mediatheorie is een theoretische inleiding op zowel oude als nieuwe media. De mediatheorie biedt een verklaring voor praktisch alles wat er in onze wereld door mensen wordt gedacht, gedaan en ervaren. Dit gedachtegoed is in de afgelopen vijftig jaar ontwikkeld door auteurs van over de hele wereld, maar een synthese van hun ideeën bestond tot nu toe niet. Over mediatheorie biedt deze synthese. In Over mediatheorie behandelt Arjen Mulder zowel de nieuwste inzichten in mediatheorie als de diverse scholen binnen de klassieke mediatheorie. Omdat Over mediatheorie steeds uitgaat van concrete voorbeelden en ervaringen, is voor het lezen van dit boek geen andere voorkennis nodig dan de dagelijkse omgang met de media.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
A. Mulder
Uitgever
nai010 uitgevers/publishers
ISBN
9789056627829
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2010
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
230

Beschrijving

Over mediatheorie is een theoretische inleiding op zowel oude als nieuwe media. De mediatheorie biedt een verklaring voor praktisch alles wat er in onze wereld door mensen wordt gedacht, gedaan en ervaren. Dit gedachtegoed is in de afgelopen vijftig jaar ontwikkeld door auteurs van over de hele wereld, maar een synthese van hun ideeën bestond tot nu toe niet. Over mediatheorie biedt deze synthese.

In Over mediatheorie behandelt Arjen Mulder zowel de nieuwste inzichten in mediatheorie als de diverse scholen binnen de klassieke mediatheorie.
Omdat Over mediatheorie steeds uitgaat van concrete voorbeelden en ervaringen, is voor het lezen van dit boek geen andere voorkennis nodig dan de dagelijkse omgang met de media.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
A. Mulder
Uitgever
nai010 uitgevers/publishers
ISBN
9789056627829
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2010
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
230

Bijzonder

  • Bach

    John Eliot Gardiner

    Prijs € 49,90