origin of the beginning

Prijs € 69,00

Uitverkocht

Levi van Veluw

Hardback | September 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

We zijn verheugd om het eerste officiële boek van de Nederlandse kunstenaar Levi van Veluw aan te kondigen:ORIGIN OF THE BEGINNINGOrigin of the Beginning verschijnt 1 september en biedt een overzicht van foto's, tekeningen, installaties, sculpturen en video's van 2006 tot 2013.Dit bijzondere boek is een kunstwerk op zich. Naast prachtige reproducties van de kunstwerken, bevat het boek een speciaal handgemaakt houten blokje. Dit blokje is geplaatst in een vierkant gat dat door het gehele boek is uitgestanst. Dit houten element verwijst naar een aantal van de kunstwerken van Levi van Veluw en kan worden beschouwd als een essentieel basiselement waarmee zijn werk is opgebouwd.Dit groot formaat boek is gemaakt van donkerbruin vezel karton met letters in reliëf gedrukt (foliedruk) op prachtig 150 g/m² kwaliteitspapier en bevat speciale uitklapbare pagina's. Levi van Veluw is een multidisciplinair kunstenaar die woont en werkt in Nederland. Sinds zijn afstuderen aan de Artez Kunstacademie in Arnhem, heeft hij buitengewoon veel bereikt in een opmerkelijke korte tijd. Zijn werk is tentoongesteld op veel verschillende locaties in Europa en de Verenigde Staten, met inbegrip van tentoonstellingen in het American Museum of Arts and Design (NYC), Maison Particulière (BE) en de Bromer Art Collection (CH). Hij is winnaar van een aantal prestigieuze prijzen, waaronder de "photographer of the year award " van de International Photo Awards, USA.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Levi van Veluw
Uitgever
Komma, Uitgeverij
ISBN
9789491525124
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Engelstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

We zijn verheugd om het eerste officiële boek van de Nederlandse kunstenaar Levi van Veluw aan te kondigen:

ORIGIN OF THE BEGINNING

Origin of the Beginning verschijnt 1 september en biedt een overzicht van foto's, tekeningen, installaties, sculpturen en video's van 2006 tot 2013.

Dit bijzondere boek is een kunstwerk op zich. Naast prachtige reproducties van de kunstwerken, bevat het boek een speciaal handgemaakt houten blokje. Dit blokje is geplaatst in een vierkant gat dat door het gehele boek is uitgestanst. Dit houten element verwijst naar een aantal van de kunstwerken van Levi van Veluw en kan worden beschouwd als een essentieel basiselement waarmee zijn werk is opgebouwd.

Dit groot formaat boek is gemaakt van donkerbruin vezel karton met letters in reliëf gedrukt (foliedruk) op prachtig 150 g/m² kwaliteitspapier en bevat speciale uitklapbare pagina's. Levi van Veluw is een multidisciplinair kunstenaar die woont en werkt in Nederland. Sinds zijn afstuderen aan de Artez Kunstacademie in Arnhem, heeft hij buitengewoon veel bereikt in een opmerkelijke korte tijd. Zijn werk is tentoongesteld op veel verschillende locaties in Europa en de Verenigde Staten, met inbegrip van tentoonstellingen in het American Museum of Arts and Design (NYC), Maison Particulière (BE) en de Bromer Art Collection (CH). Hij is winnaar van een aantal prestigieuze prijzen, waaronder de "photographer of the year award " van de International Photo Awards, USA.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Levi van Veluw
Uitgever
Komma, Uitgeverij
ISBN
9789491525124
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Engelstalig
Aantal Pagina's
192