Opgeruimd ! Herziene editie

het ultieme organizingboek

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Z. Oomes-Kok, Zamarra Oomes-Kok

Hardback | Maart 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Loop je voortdurend naar je sleutels te zoeken? Beslaat het stapeltje ‘nog te filen’ inmiddels je hele bureau? Puilt je kledingkast uit, maar heb je niks om aan te trekken? Koop je uit pure ellende maar nieuwe spullen omdat je de oude met de beste wil van de wereld niet terug kunt vinden? Wanhoop niet, hulp is nabij! Opgeruimd! helpt je om orde in de chaos te scheppen en je huis beter te organiseren. Je krijgt oplossingen voor specifieke problemen als: ik heb te weinig ruimte in de keuken, tips om handig om te springen met de beschikbare ruimte en een overzicht van praktische (opberg)meubels, opbergers en sfeermakers. Daarnaast leer je jezelf beter kennen door de vele opruimtesten en vragenlijsten die in het boek staan. Vele Nederlandse en Belgische (woon)winkels hebben artikelen beschikbaar gesteld voor de fotografie. Opgeruimd! biedt heldere stap-voor-stap uitleg bij het: onderscheiden, kiezen en weggooien opruimen (en opgeruimd houden) van alle ruimtes in je huis kiezen van de beste opbergers en oplossingen voor jouw specifieke situatie

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Z. Oomes-Kok, Zamarra Oomes-Kok
Uitgever
Karakter Uitgevers BV
ISBN
9789061129073
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
263

Beschrijving

Loop je voortdurend naar je sleutels te zoeken? Beslaat het stapeltje ‘nog te filen’ inmiddels je hele bureau? Puilt je kledingkast uit, maar heb je niks om aan te trekken? Koop je uit pure ellende maar nieuwe spullen omdat je de oude met de beste wil van de wereld niet terug kunt vinden?

Wanhoop niet, hulp is nabij! Opgeruimd! helpt je om orde in de chaos te scheppen en je huis beter te organiseren. Je krijgt oplossingen voor specifieke problemen als: ik heb te weinig ruimte in de keuken, tips om handig om te springen met de beschikbare ruimte en een overzicht van praktische (opberg)meubels, opbergers en sfeermakers. Daarnaast leer je jezelf beter kennen door de vele opruimtesten en vragenlijsten die in het boek staan. Vele Nederlandse en Belgische (woon)winkels hebben artikelen beschikbaar gesteld voor de fotografie.

Opgeruimd! biedt heldere stap-voor-stap uitleg bij het:

onderscheiden, kiezen en weggooien
opruimen (en opgeruimd houden) van alle ruimtes in je huis
kiezen van de beste opbergers en oplossingen voor jouw specifieke situatie

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Z. Oomes-Kok, Zamarra Oomes-Kok
Uitgever
Karakter Uitgevers BV
ISBN
9789061129073
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
263

Bijzonder

  • Bach

    John Eliot Gardiner

    Prijs € 49,90