Openluchtmuseum Argentina!

Prijs € 10,00

Tijdelijk niet beschikbaar

Willem Mieras, Bram Mieras

Paperback | Mei 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

WILLEM MIERAS (1953) is al bijna veertig jaar lang een vooraanstaand fotograaf bij de Provinciale Zeeuwse Courant. Zijn werk wordt gekenmerkt door een geheel eigen sfeer. Aan zelfs de kleinste gebeurtenissen geeft hij een apart cachet. Als nieuwsfotograaf profiteert hij optimaal van zijn veelzijdigheid, die uiteenlopende terreinen bestrijkt als portret-, landschaps-, lucht- en documentaire-fotografie. In 2005 werd zijn werk geëerd met een prachtige expositie in de Grote of Maria Magdalenakerk in Goes. Rond die expositie verscheen toen ook het boek Door het oog van Willem Mieras. In openluchtmuseum Argentina! leeft Willem Mieras zich uit op de indrukwekkende kleuren van leven en landschappen in dit betoverende Zuid-Amerikaanse land. Zijn broer Bram Mieras heeft bij deze sublieme foto's ontroerende gedichten geschreven. PZC-journaliste Mieke Van Der Jagt heeft voor dit boek het inleidende hoofdstuk geschreven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Willem Mieras, Bram Mieras
Uitgever
Kick Uitgevers BV
ISBN
9789491555138
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
64

Beschrijving

WILLEM MIERAS (1953) is al bijna veertig jaar lang een vooraanstaand fotograaf bij de Provinciale Zeeuwse Courant. Zijn werk wordt gekenmerkt door een geheel eigen sfeer. Aan zelfs de kleinste gebeurtenissen geeft hij een apart cachet. Als nieuwsfotograaf profiteert hij optimaal van zijn veelzijdigheid, die uiteenlopende terreinen bestrijkt als portret-, landschaps-, lucht- en documentaire-fotografie.
In 2005 werd zijn werk geëerd met een prachtige expositie in de Grote of Maria Magdalenakerk in Goes. Rond die expositie verscheen toen ook het boek Door het oog van Willem Mieras.
In openluchtmuseum Argentina! leeft Willem Mieras zich uit op de indrukwekkende kleuren van leven en landschappen in dit betoverende Zuid-Amerikaanse land. Zijn broer Bram Mieras heeft bij deze sublieme foto's ontroerende gedichten geschreven. PZC-journaliste Mieke Van Der Jagt heeft voor dit boek het inleidende hoofdstuk geschreven.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Willem Mieras, Bram Mieras
Uitgever
Kick Uitgevers BV
ISBN
9789491555138
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
64

Bijzonder

  • Bach

    John Eliot Gardiner

    Prijs € 49,90