Niksen

Lang leve het lanterfanten

Prijs € 18,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Ook beschikbaar als:

Maartje Willems, Lona Aalders

Hardback | Maart 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Niksen - the Dutch Lifestyle Concept of Doing Nothing Je kan veel zeggen van Nederlanders, maar niet dat we goed zijn in niks doen. We voelen ons al snel schuldig als we niet de handen uit de mouwen steken en het onderste uit de kan halen. Als iemand tegen je zegt: 'zit je daar een beetje te niksen?', dan is dat geen compliment. Maar daar gaat met dit boek verandering in komen! Het is tijd om niksen, de nieuwe Nederlandse trend, in een positief daglicht te zetten. Want niksen is heel erg goed voor je gezondheid, productiviteit en creativiteit. Journalist Maartje Willems onderzoekt in Niksen - lang leve het laterfanten de herkomst van het Nederlandse niksen, spreekt wetenschappers over de voordelen en geeft tips hoe je het niksen echt goed onder de knie kunt krijgen. Met mooie fullcolour illustraties van Lona Aalders is dit het ultieme boek om de kunst van het niksen te leren. - Time, Vogue en de Volkskrant schreven al over deze nieuwe Nederlandse trend - Kom tot rust in de drukte van alledag 'People just do nothing: is the Dutch concept of niksen the best way to relax?' The Guardian Maartje Willems (1982) is journalist, videomaker en schrijver. Ze woont in Amsterdam, werkt o.a. voor het VPRO-radioprogramma Nooit meer slapen en maakt de podcast Radio Cinema. Ze schreef eerder het boek Vanaf nu wordt alles beter. Lona Aalders (1979) is fotografe en illustratrice. Ze woont in een piepklein huisje in Baambrugge en ziet slow living als haar persoonlijke religie. Ze maakte eerder het boek Bullet journaling: zo doe je dat!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Maartje Willems, Lona Aalders
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000371785
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2020
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

Niksen - the Dutch Lifestyle Concept of Doing Nothing

Je kan veel zeggen van Nederlanders, maar niet dat we goed zijn in niks doen. We voelen ons al snel schuldig als we niet de handen uit de mouwen steken en het onderste uit de kan halen. Als iemand tegen je zegt: 'zit je daar een beetje te niksen?', dan is dat geen compliment. Maar daar gaat met dit boek verandering in komen! Het is tijd om niksen, de nieuwe Nederlandse trend, in een positief daglicht te zetten. Want niksen is heel erg goed voor je gezondheid, productiviteit en creativiteit. Journalist Maartje Willems onderzoekt in Niksen - lang leve het laterfanten de herkomst van het Nederlandse niksen, spreekt wetenschappers over de voordelen en geeft tips hoe je het niksen echt goed onder de knie kunt krijgen. Met mooie fullcolour illustraties van Lona Aalders is dit het ultieme boek om de kunst van het niksen te leren.

  • - Time, Vogue en de Volkskrant schreven al over deze nieuwe Nederlandse trend
  • - Kom tot rust in de drukte van alledag
  • 'People just do nothing: is the Dutch concept of niksen the best way to relax?' The Guardian

    Maartje Willems (1982) is journalist, videomaker en schrijver. Ze woont in Amsterdam, werkt o.a. voor het VPRO-radioprogramma Nooit meer slapen en maakt de podcast Radio Cinema. Ze schreef eerder het boek Vanaf nu wordt alles beter.

    Lona Aalders (1979) is fotografe en illustratrice. Ze woont in een piepklein huisje in Baambrugge en ziet slow living als haar persoonlijke religie. Ze maakte eerder het boek Bullet journaling: zo doe je dat!

    Schrijf een recensie

    Velden met een * zijn verplicht

    Specificaties

    Auteur
    Maartje Willems, Lona Aalders
    Uitgever
    Spectrum
    ISBN
    9789000371785
    Bindwijze
    Hardback
    Publicatiedatum
    Maart 2020
    Categorie
    Algemeen
    Taal
    Nederlandstalig
    Aantal Pagina's
    160

    Bijzonder

    • Bach

      John Eliot Gardiner

      Prijs € 49,90