Mountains in my backyard

why young Europeans move to Canada

Prijs € 22,50

Uitverkocht

Neeltje Bollen, Anneke Hymmen

Paperback | Mei 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Mountains in My Backyard' - Why young Europeans move to Canadadoor Anneke Hymmen en Neeltje BollenWelk effect hebben ruimte en natuur op de mens? En wat missen wij in het drukbevolkte, volgebouwde en carrièregerichte Europa? Duitse fotografe Anneke Hymmen en Nederlandse journaliste Neeltje Bollen maakten een reis door Canada en bezochten jonge Europeanen die emigreerden op zoek naar ruimte in het land waar je zomaar een berg in je achtertuin kunt hebben. Word je van ruimte een gelukkiger mens?Na de Tweede Wereldoorlog vertrokken veel Europeanen naar Canada om er een nieuw boerenbestaan op te bouwen. Europa lag in puin en in het Noord-Amerikaanse land lonkte een zonnige toekomst. Vandaag de dag emigreren er nog steeds jonge Europeanen naar Canada. Meestal niet meer om een boerenbedrijf op te bouwen maar om een ander soort leven te leiden, ze willen een lifestyle change. Bollen sprak met deze nieuwe gelukzoekers en Hymmen fotografeerde het land waar het hen om te doen is. In 68 pagina's op groot formaat (30x24 cm) laat het de indrukwekkende ruimte zien die Canada rijk is. Tijdens het bladeren ontmoet de toeschouwer negen jonge Europeanen met ieder een eigen verhaal over hun komst in Canada en de beleving van de ruimte daar.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Neeltje Bollen, Anneke Hymmen
Uitgever
Stichting Autres Directions
ISBN
9789080968103
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Engelstalig
Aantal Pagina's
68

Beschrijving

Mountains in My Backyard' - Why young Europeans move to Canada
door Anneke Hymmen en Neeltje Bollen

Welk effect hebben ruimte en natuur op de mens? En wat missen wij in het drukbevolkte, volgebouwde en carrièregerichte Europa? Duitse fotografe Anneke Hymmen en Nederlandse journaliste Neeltje Bollen maakten een reis door Canada en bezochten jonge Europeanen die emigreerden op zoek naar ruimte in het land waar je zomaar een berg in je achtertuin kunt hebben. Word je van ruimte een gelukkiger mens?

Na de Tweede Wereldoorlog vertrokken veel Europeanen naar Canada om er een nieuw boerenbestaan op te bouwen. Europa lag in puin en in het Noord-Amerikaanse land lonkte een zonnige toekomst. Vandaag de dag emigreren er nog steeds jonge Europeanen naar Canada. Meestal niet meer om een boerenbedrijf op te bouwen maar om een ander soort leven te leiden, ze willen een lifestyle change. Bollen sprak met deze nieuwe gelukzoekers en Hymmen fotografeerde het land waar het hen om te doen is.

In 68 pagina's op groot formaat (30x24 cm) laat het de indrukwekkende ruimte zien die Canada rijk is. Tijdens het bladeren ontmoet de toeschouwer negen jonge Europeanen met ieder een eigen verhaal over hun komst in Canada en de beleving van de ruimte daar.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Neeltje Bollen, Anneke Hymmen
Uitgever
Stichting Autres Directions
ISBN
9789080968103
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Engelstalig
Aantal Pagina's
68