Mijn kind is te vroeg geboren (e-Book)

Advies voor ouders van premature kindjes

Prijs € 13,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Christine Vanhole, Mama Baas

EPUB met digitaal watermerk | November 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een vroeggeboorte betekent het begin van een erg onzekere en zware periode voor zowel de ouders als de baby. Welke gevolgen heeft een vroeggeboorte voor de baby en hoe ontwikkelt hij zich buiten de anders zo veilige baarmoeder?En wat komt er allemaal op je af als ouder van een te vroeggeboren baby? Niet alleen heb je je zwangerschap abrupt en veel te vroeg zien afbreken, je moet je baby van bij het begin loslaten en vertrouwen op de goede maar vaak overweldigende zorgen van de verplegers en dokters op de NICU (Neonatale Intensive Care Unit).Hoe ga je het best om met je vaak nog erg fragiele baby en met al die verwarrende en vaak zware gevoelens?Mijn kind is te vroeg geboren geeft in de herkenbare en troostende Mama Baas-stijl antwoord op al die vragen en onzekerheden. Het is een toegankelijke en wetenschappelijk onderbouwde gids, samengesteld door prof. dr. Christine Vanhole (UZ Leuven) en aangevuld met pakkende mamaverhalen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Christine Vanhole, Mama Baas
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401464673
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2019
Bestandsgrootte
6755690 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Beschrijving

Een vroeggeboorte betekent het begin van een erg onzekere en zware periode voor zowel de ouders als de baby. Welke gevolgen heeft een vroeggeboorte voor de baby en hoe ontwikkelt hij zich buiten de anders zo veilige baarmoeder?

En wat komt er allemaal op je af als ouder van een te vroeggeboren baby? Niet alleen heb je je zwangerschap abrupt en veel te vroeg zien afbreken, je moet je baby van bij het begin loslaten en vertrouwen op de goede maar vaak overweldigende zorgen van de verplegers en dokters op de NICU (Neonatale Intensive Care Unit).

Hoe ga je het best om met je vaak nog erg fragiele baby en met al die verwarrende en vaak zware gevoelens?

Mijn kind is te vroeg geboren geeft in de herkenbare en troostende Mama Baas-stijl antwoord op al die vragen en onzekerheden. Het is een toegankelijke en wetenschappelijk onderbouwde gids, samengesteld door prof. dr. Christine Vanhole (UZ Leuven) en aangevuld met pakkende mamaverhalen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Christine Vanhole, Mama Baas
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401464673
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2019
Bestandsgrootte
6755690 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128