Max Lucado agenda 2014

Prijs € 11,95

Uitverkocht

Max Lucado

Augustus 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Deze handige agenda met ringband is al jaren erg populair. Klein formaat (11 x 15 cm). Er is ook een A5-formaat leverbaar. De Max Lucado Agenda is overzichtelijk opgezet en kleurrijk vormgegeven met prachtige lifestyle foto's in brocante stijl van de stichting 24Homes. De weekoverzichten zijn praktisch ingedeeld en er zit een handig plastic opberghoesje en liniaaltje in. Ook dit jaar weer: Verjaardagskalender, voldoende notitieruimte, ruimte voor adressen.24Homes heeft als doel mensen in derde wereldlanden te helpen hun levensstandaard te verbeteren en wel in de vorm van Fairtrade projecten m.b.t. het vervaardigen van woonaccessoires en klein meubelen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Max Lucado
Uitgever
Ark Media
ISBN
9789033877629
Bindwijze
Publicatiedatum
Augustus 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
136

Beschrijving

Deze handige agenda met ringband is al jaren erg populair. Klein formaat (11 x 15 cm). Er is ook een A5-formaat leverbaar. De Max Lucado Agenda is overzichtelijk opgezet en kleurrijk vormgegeven met prachtige lifestyle foto's in brocante stijl van de stichting 24Homes. De weekoverzichten zijn praktisch ingedeeld en er zit een handig plastic opberghoesje en liniaaltje in. Ook dit jaar weer: Verjaardagskalender, voldoende notitieruimte, ruimte voor adressen.

24Homes heeft als doel mensen in derde wereldlanden te helpen hun levensstandaard te verbeteren en wel in de vorm van Fairtrade projecten m.b.t. het vervaardigen van woonaccessoires en klein meubelen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Max Lucado
Uitgever
Ark Media
ISBN
9789033877629
Bindwijze
Publicatiedatum
Augustus 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
136

Bijzonder

  • Bach

    John Eliot Gardiner

    Prijs € 49,90