Marcel Wanders

25 jaar vormgeving

Prijs € 29,00

Uitverkocht

Ingeborg de Roode

Paperback | Februari 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Marcel Wanders is een van de meest creatieve, spraakmakende en succesvolle ontwerpers van de afgelopen decennia. Al 25 jaar lang geeft Wanders vorm aan zijn eigen dromen - en aan die van anderen. Met producten en meubelen, met interieurs en art direction, en sinds kort ook met architectuur-ontwerpen en met autonoom, beeldend werk.Deze rijk geïllustreerde publicatie biedt een overzicht van 25 jaar ontwerpen door Wanders. Het boek legt zijn drijfveren en inspiratiebronnen bloot, biedt historische en theoretische context aan zijn veel besproken werk en geeft een beeld van het productieproces van een aantal baanbrekende projecten, met teksten van gerenommeerde auteurs op het gebied van industriële en interieurvormgeving. Door de vele afbeeldingen, de uitgebreide oeuvrelijst, de bibliografie en het curriculum vitae is deze publicatie bovendien een waardevol naslagwerk.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ingeborg de Roode
Uitgever
Frame Publishers BV
ISBN
9789491727306
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

Marcel Wanders is een van de meest creatieve, spraakmakende en succesvolle ontwerpers van de afgelopen decennia. Al 25 jaar lang geeft Wanders vorm aan zijn eigen dromen - en aan die van anderen. Met producten en meubelen, met interieurs en art direction, en sinds kort ook met architectuur-ontwerpen en met autonoom, beeldend werk.

Deze rijk geïllustreerde publicatie biedt een overzicht van 25 jaar ontwerpen door Wanders. Het boek legt zijn drijfveren en inspiratiebronnen bloot, biedt historische en theoretische context aan zijn veel besproken werk en geeft een beeld van het productieproces van een aantal baanbrekende projecten, met teksten van gerenommeerde auteurs op het gebied van industriële en interieurvormgeving. Door de vele afbeeldingen, de uitgebreide oeuvrelijst, de bibliografie en het curriculum vitae is deze publicatie bovendien een waardevol naslagwerk.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ingeborg de Roode
Uitgever
Frame Publishers BV
ISBN
9789491727306
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Bijzonder

  • Bach

    John Eliot Gardiner

    Prijs € 49,90