LINDA. HET BOEK

Prijs € 39,95

Niet beschikbaar

Linda de Mol

Hardback | November 2010 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 32 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

De mooiste, meest bijzondere foto's uit zeven jaar LINDA. LINDA. wordt sinds haar ontstaan in oktober 2003 geroemd om haar beeldtaal. De fotografie wordt met zorg geproduceerd door een team van art directors, chef beeld en de beste stylisten van Nederland. Fotografen als Anuschka Blommers & Niels Schumm, Marc de Groot en Victor Bergen Henegouwen zijn meester in het op een originele manier portretteren van mensen. Door de hoge kwaliteit van de beelden en reportages in LINDA. zijn vele bekende Nederlanders en andere bijzondere mensen al jaren bereid zich te laten fotograferen voor het magazine. De hoogste tijd om de mooiste, meest bijzondere foto's te bundelen in de prachtige uitgave LINDA. Het boek. Met voorwoord van Linda de Mol, en foto's van onder meer Katja Schuurman, Theo van Gogh, Tygo Gernandt, Femke Halsema, Edgar Davids, Jan Mulder en Sylvie van der Vaart.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Linda de Mol
Uitgever
Nieuw Amsterdam
ISBN
9789046809150
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Beschrijving

De mooiste, meest bijzondere foto's uit zeven jaar LINDA.

LINDA. wordt sinds haar ontstaan in oktober 2003 geroemd om haar beeldtaal. De fotografie wordt met zorg geproduceerd door een team van art directors, chef beeld en de beste stylisten van Nederland. Fotografen als Anuschka Blommers & Niels Schumm, Marc de Groot en Victor Bergen Henegouwen zijn meester in het op een originele manier portretteren van mensen. Door de hoge kwaliteit van de beelden en reportages in LINDA. zijn vele bekende Nederlanders en andere bijzondere mensen al jaren bereid zich te laten fotograferen voor het magazine. De hoogste tijd om de mooiste, meest bijzondere foto's te bundelen in de prachtige uitgave LINDA. Het boek.

Met voorwoord van Linda de Mol, en foto's van onder meer Katja Schuurman, Theo van Gogh, Tygo Gernandt, Femke Halsema, Edgar Davids, Jan Mulder en Sylvie van der Vaart.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Linda de Mol
Uitgever
Nieuw Amsterdam
ISBN
9789046809150
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Bijzonder

  • Bach

    John Eliot Gardiner

    Prijs € 49,90