Let's play with English

taalspelletjes voor kinderen van 6 - 12 jaar om spelenderwijs engels te leren

Prijs € 14,50

Uitverkocht

B. Badegruber, J. Pucher-Pacher

Paperback | Augustus 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Spelenderwijs Engels leren Groepsspelletjes voor kinderen van 6 - 12 jaar ter ondersteuning van de Engelse les De beste manier om Engels te leren op de basisschool is spelenderwijs, in de vorm van vraag- en antwoordspelletjes, woordspelletjes, raadselspelletjes e.d. Daartoe biedt dit boek talrijke praktische spelvormen die op verschillende manieren gebruikt kunnen worden: als zelfstandige lessen Engels, als onderdeel van andere lessen of als onderbreking van de lessen. De spelvormen zijn ideal als aanvulling op de methode Engels die op school gebruikt wordt. Het is dus geen aparte methode, maar biedt kinderen de mogelijkheid om op een speelse en ongedwongen manier praktijkervaring op te doen met Engels. De spelletjes beperken zich tot de leefwereld van de kinderen: friends, toys, animals, school, hobbies, games. Het boek is geschikt voor alle basisscholen war Engels wordt gegeven. De bekende pedagoog Bernd Badegruber werkte mee aan dit boek. Van zijn hand verschenen eerder ‘Spelen om problemen op te lossen’ en ‘Nieuwe spelen om problemen op te lessen’.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
B. Badegruber, J. Pucher-Pacher
Uitgever
Panta Rhei
ISBN
9789076771977
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2007
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Beschrijving

Spelenderwijs Engels leren
Groepsspelletjes voor kinderen van 6 - 12 jaar ter ondersteuning van de Engelse les
De beste manier om Engels te leren op de basisschool is spelenderwijs, in de vorm van vraag- en antwoordspelletjes, woordspelletjes, raadselspelletjes e.d.
Daartoe biedt dit boek talrijke praktische spelvormen die op verschillende manieren gebruikt kunnen worden: als zelfstandige lessen Engels, als onderdeel van andere lessen of als onderbreking van de lessen. De spelvormen zijn ideal als aanvulling op de methode Engels die op school gebruikt wordt. Het is dus geen aparte methode, maar biedt kinderen de mogelijkheid om op een speelse en ongedwongen manier praktijkervaring op te doen met Engels. De spelletjes beperken zich tot de leefwereld van de kinderen: friends, toys, animals, school, hobbies, games.
Het boek is geschikt voor alle basisscholen war Engels wordt gegeven.
De bekende pedagoog Bernd Badegruber werkte mee aan dit boek. Van zijn hand verschenen eerder ‘Spelen om problemen op te lossen’ en ‘Nieuwe spelen om problemen op te lessen’.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
B. Badegruber, J. Pucher-Pacher
Uitgever
Panta Rhei
ISBN
9789076771977
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2007
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Bijzonder

  • Bach

    John Eliot Gardiner

    Prijs € 49,90