Prijs | € 9,95 |
Uitverkocht
Hardback | Mei 2010 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Bij het kruiden van gerechten is het de kunst precies genoeg kruiden of specerijen te gebruiken om de smaak van het gerecht beter uit te laten komen, zonder het uiteindelijke resultaat erdoor te laten overheersen. Sommige kruiden en specerijen laten zich optimaal combineren met bepaalde ingrediënten en dat maakt koken nu juist zo spannend en leuk. Soms zijn de minst voor de hand liggende combinaties spectaculair lekker! In dit boek vind je maarliefst 125 tongstrelende recepten met verschillende, spannende kruiden en specerijen.
Specificaties
- Auteur
- Richard Carroll
- Uitgever
- Rebo Productions
- ISBN
- 9789036627467
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Mei 2010
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 256
Beschrijving
Bij het kruiden van gerechten is het de kunst precies genoeg kruiden of specerijen te gebruiken om de smaak van het gerecht beter uit te laten komen, zonder het uiteindelijke resultaat erdoor te laten overheersen. Sommige kruiden en specerijen laten zich optimaal combineren met bepaalde ingrediënten en dat maakt koken nu juist zo spannend en leuk. Soms zijn de minst voor de hand liggende combinaties spectaculair lekker!
In dit boek vind je maarliefst 125 tongstrelende recepten met verschillende, spannende kruiden en specerijen.
In dit boek vind je maarliefst 125 tongstrelende recepten met verschillende, spannende kruiden en specerijen.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Richard Carroll
- Uitgever
- Rebo Productions
- ISBN
- 9789036627467
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Mei 2010
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 256