Prijs | € 12,95 |
Uitverkocht
Paperback | Augustus 2009 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
In Lekker Hollands laat chef-kok Yolanda van der Jagt zien welke originele en lekkere recepten je met producten van eigen bodem kunt maken. Ze laat zich daarbij inspireren door alle seizoenen. Op haar eigen manier: puur en creatief. In dit boek vind je de lekkerste Nederlandse recepten; van klassiekers als Hollandse nieuwe met Amsterdamse uitjes tot Haagse bluf met gemarineerde aalbessen, maar Texels lamsbout met rozemarijn en aspergesoep met Stellendamse garnalen.
Specificaties
- Auteur
- Yolanda van der Jagt, Job Franken
- Uitgever
- Mo'Media
- ISBN
- 9789057674013
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- Augustus 2009
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 297
Beschrijving
In Lekker Hollands laat chef-kok Yolanda van der Jagt zien welke originele en lekkere recepten je met producten van eigen bodem kunt maken. Ze laat zich daarbij inspireren door alle seizoenen. Op haar eigen manier: puur en creatief. In dit boek vind je de lekkerste Nederlandse recepten; van klassiekers als Hollandse nieuwe met Amsterdamse uitjes tot Haagse bluf met gemarineerde aalbessen, maar Texels lamsbout met rozemarijn en aspergesoep met Stellendamse garnalen.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Yolanda van der Jagt, Job Franken
- Uitgever
- Mo'Media
- ISBN
- 9789057674013
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- Augustus 2009
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 297