Prijs | € 49,99 |
Uitverkocht
Paperback | Augustus 2011 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
De 6e, geheel herziene editie van de Larousse Gastronomique, die in 1938 voor het eerst is verschenen, is een klassieker die toch elke dag actueel is.
Een wereldberoemde culinaire encyclopedie, waarin van A tot Z alle vragen rondom gastronomie worden beantwoord.
Specificaties
- Uitgever
- Kosmos Uitgevers
- ISBN
- 9789021550299
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- Augustus 2011
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 2928
Beschrijving
De 6e, geheel herziene editie van de Larousse Gastronomique, die in 1938
voor het eerst is verschenen, is een klassieker die toch elke dag actueel is.
Een wereldberoemde culinaire encyclopedie, waarin van A tot Z alle vragen
rondom gastronomie worden beantwoord. Ontdek de rijkdom van de
hedendaagse gastronomie, probeer nieuwe gerechten en bereidingswijzen
en maak uw keuze uit 2250 recepten, waarvan 500 van de allerbeste koks
ter wereld. Een onweerstaanbaar lekker boek voor professionals en
gepassioneerde hobbykoks.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Uitgever
- Kosmos Uitgevers
- ISBN
- 9789021550299
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- Augustus 2011
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 2928