Kama Sutra in 3D

Prijs € 17,90

Levertijd: 2-3 werkdagen

Dorra

Hardback | Juli 1996 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De Kama-Sutra - 'Aforisme over de liefde' -werd door Vatsyayana tussen de 11 en VI eeuw in het Sanscriet geschreven. Het is een belangrijk boek van de Indiase traditie, die de liefde als een kunstvorm beschouwt, en het genot als een middel om het goddelijke te ontmoeten. Het geeft een beschrijving van verschillende omhelzingen, kussen, krabben, beten, slagen en klanken die eruit voortvloeien. Het bespreekt verschillende standjes en ook de kunst om op de beste manier de linga, het mannelijke geslachtsorgaan, en de yoni, het vrouwelijke geslachtsorgaan te gebruiken. Ontdek met behulp van eenvoudige technieken - die geen speciale vaardigheid vergen, gewoon wat geduld en oefening - het ongeloofelijk reliëf in de beelden. En hopen maar dat dit grappige, vrolijke en schalkse handboek over het savoir-vivre en savoir-aimer je aan het dromen zet.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Dorra
Uitgever
Vries-Brouwers, Uitgeverij C. De
ISBN
9789053413722
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 1996
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
61

Beschrijving

De Kama-Sutra - 'Aforisme over de liefde' -werd door Vatsyayana tussen de 11 en VI eeuw in het Sanscriet geschreven. Het is een belangrijk boek van de Indiase traditie, die de liefde als een kunstvorm beschouwt, en het genot als een middel om het goddelijke te ontmoeten.

Het geeft een beschrijving van verschillende omhelzingen, kussen, krabben, beten, slagen en klanken die eruit voortvloeien. Het bespreekt verschillende standjes en ook de kunst om op de beste manier de linga, het mannelijke geslachtsorgaan, en de yoni, het vrouwelijke geslachtsorgaan te gebruiken. Ontdek met behulp van eenvoudige technieken - die geen speciale vaardigheid vergen, gewoon wat geduld en oefening - het ongeloofelijk reliëf in de beelden. En hopen maar dat dit grappige, vrolijke en schalkse handboek over het savoir-vivre en savoir-aimer je aan het dromen zet.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Dorra
Uitgever
Vries-Brouwers, Uitgeverij C. De
ISBN
9789053413722
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 1996
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
61

Bijzonder

  • Bach

    John Eliot Gardiner

    Prijs € 49,90