Kabouter Flierefluitje

Prijs € 12,50

Uitverkocht

S. van Drunen-Broeders

Paperback | December 2006 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Kabouter Flierefluitje is een kaboutertje wat graag jouw vriendje wil worden. Hij beleeft allerlei avonturen met zijn vriendjes en zijn hond. Kom je kijken en ga je dan met hem mee?Een kleurrijk, vrolijk verhaal ondersteund met prachtige tekeningen en gezellige kabouterliedjes. Ideaal om voor te lezen aan peuters en natuurlijk voor de iets oudere kinderen om zelf te lezen.Over de auteur: Sjannie van Drunen-Broeders is een ervaren groepsleidster die reeds vijftien jaar bij kinderdagverblijf “de Carrousel” (stichting KOM) in Drunen werkzaam is. Eerder heeft ze in verschillende facetten van de hulpverlening ervaring opgedaan.“Het werken met peuters is zo ontzettend leuk omdat je, als je door hun ogen de wereld meebeleeft, de kleine dingen van het leven gaat zien en juist daardoor ge pireerd raakt om allerlei leuke dingen te gaan doen. Een advies; raak het kind in jezelf nooit kwijt.”

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
S. van Drunen-Broeders
Uitgever
Mijn Eigen Bruna Boek
ISBN
9789051794564
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2006
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
29

Beschrijving

Kabouter Flierefluitje is een kaboutertje wat graag jouw vriendje wil worden. Hij beleeft allerlei avonturen met zijn vriendjes en zijn hond. Kom je kijken en ga je dan met hem mee?
Een kleurrijk, vrolijk verhaal ondersteund met prachtige tekeningen en gezellige kabouterliedjes. Ideaal om voor te lezen aan peuters en natuurlijk voor de iets oudere kinderen om zelf te lezen.
Over de auteur: Sjannie van Drunen-Broeders is een ervaren groepsleidster die reeds vijftien jaar bij kinderdagverblijf “de Carrousel” (stichting KOM) in Drunen werkzaam is. Eerder heeft ze in verschillende facetten van de hulpverlening ervaring opgedaan.
“Het werken met peuters is zo ontzettend leuk omdat je, als je door hun ogen de wereld meebeleeft, de kleine dingen van het leven gaat zien en juist daardoor ge pireerd raakt om allerlei leuke dingen te gaan doen. Een advies; raak het kind in jezelf nooit kwijt.”

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
S. van Drunen-Broeders
Uitgever
Mijn Eigen Bruna Boek
ISBN
9789051794564
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2006
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
29

Bijzonder

  • Bach

    John Eliot Gardiner

    Prijs € 49,90