Jezus voor ogen

beelden en woorden voor de veertigdagentijd

Prijs € 17,40

Uitverkocht

Paperback | December 2012 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Op zoek naar handvatten om de veertigdagentijd te vieren? Probeer het dan eens niet alleen met woorden, maar ook met beelden. In dit boek vind je voor elke dag een prachtig kunstwerk en een tekst die het beschrijft en zoekt naar de betekenis. Verder vind je wekelijks een handleiding voor een groepsgesprek over een kunstwerk. Jezus voor ogen brengt vooral hedendaagse kunstwerken uit binnen- en buitenland voor het voetlicht, naast ook oudere werken. Zo kun je tientallen christelijke kunstenaars beter leren kennen. De beeldmeditaties en beeldbijbelstudies werden ontwikkeld door kunstkenner Marleen Hengelaar-Rookmaaker. Ze richtte Artway op (www.artway.eu) dat geloof, kunst en kerk verbindt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Buijten en Schipperheijn B.V., Drukkerij
ISBN
9789058816917
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Beschrijving

Op zoek naar handvatten om de veertigdagentijd te vieren? Probeer het dan eens niet alleen met woorden, maar ook met beelden. In dit boek vind je voor elke dag een prachtig kunstwerk en een tekst die het beschrijft en zoekt naar de betekenis.
Verder vind je wekelijks een handleiding voor een groepsgesprek over een kunstwerk.
Jezus voor ogen brengt vooral hedendaagse kunstwerken uit binnen- en buitenland voor het voetlicht, naast ook oudere werken. Zo kun je tientallen christelijke kunstenaars beter leren kennen.
De beeldmeditaties en beeldbijbelstudies werden ontwikkeld door kunstkenner Marleen Hengelaar-Rookmaaker. Ze richtte Artway op (www.artway.eu) dat geloof, kunst en kerk verbindt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Buijten en Schipperheijn B.V., Drukkerij
ISBN
9789058816917
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Bijzonder

  • Bach

    John Eliot Gardiner

    Prijs € 49,90