Jazz voor Dummies

Prijs € 28,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

D. Sutro

Paperback | Maart 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Lees, swing en word een echte jazzexpert! De leuke en makkelijke manier om de wereld van de jazz te verkennen Jazz is geweldig, maar waar moet je in vredesnaam beginnen in die enorme verzameling van stijlen en artiesten? Relax! Deze gids leidt je langs de grote meesters en hun muziek - van Duke Ellington tot Toots Thielemans en alles daar tussenin. Precies wat je nodig hebt om de geschiedenis en muzikale structuur van de jazz te begrijpen en een echte kenner te worden. Dirk Sutro is programmamanager van het Department of Music aan de University of California te San Diego. Hij schrijft al meer dan twintig jaar over jazz, onder meer als jazzverslaggever voor de Los Angeles Times.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
D. Sutro
Uitgever
Voor Dummies
ISBN
9789043013994
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
399

Beschrijving

Lees, swing en word een echte jazzexpert!
De leuke en makkelijke manier om de wereld van de jazz te verkennen
Jazz is geweldig, maar waar moet je in vredesnaam beginnen in die enorme verzameling van stijlen en artiesten? Relax! Deze gids leidt je langs de grote meesters en hun muziek - van Duke Ellington tot Toots Thielemans en alles daar tussenin. Precies wat je nodig hebt om de geschiedenis en muzikale structuur van de jazz te begrijpen en een echte kenner te worden.


Dirk Sutro is programmamanager van het Department of Music aan de University of California te San Diego. Hij schrijft al meer dan twintig jaar over jazz, onder meer als jazzverslaggever voor de Los Angeles Times.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
D. Sutro
Uitgever
Voor Dummies
ISBN
9789043013994
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
399

Bijzonder

  • Bach

    John Eliot Gardiner

    Prijs € 49,90